Lili Reinhart: 'Snimati golišave scene bilo je užasavajuće'

screenshot/youtube
Glumica je priznala kako se osjećala kad je saznala da se za scenu mora skinuti u donje rublje te objasnila zašto je to ipak napravila.
Vidi originalni članak

Lili Reinhart često govori o tome koliko je važno prihvaćati vlastito tijelo, vlastiti izgled i vlastite nesigurnosti, a u najnovijem intervjuu za Los Angeles Times ponovno je progovorila o tome koliko joj je u nekim trenucima bilo teško skinuti se pred kamerama i prihvatiti sve ono svoje čega se najviše 'srami', iako je upravo to korak da se taj sram pobijedi, javlja Seventeen.

'Nisam to htjela učiniti, ali sam znala da moram'

"Ja nisam tipična ljepotica koju gledamo u serijama, nemam tanak struk, nemam tanke i duge noge, nisam mršava, sitna, tanka", ispričala je.

Prisjetila se scene iz posljednje sezone Riverdalea, u kojoj se morala skinuti u donje rublje te činjenice da je u tom trenutku bila apsolutno prestravljena. "Zaista, zaista to nisam htjela učiniti... No, to nikome nisam rekla. I nitko me nije natjerao da to napravim. Napravila sam to zato što je - to - moj posao. Ali sam se osjećala loše u vlastitom tijelu kad sam to napravila. Zaista jesam", priznala je.

No, na kraju je ipak shvatila koliko je važno da je to učinila upravo na način na koji je učinila. "Ne mogu govoriti o tome da bi svi trebali voljeti vlastito tijelo, ako i sama to ne činim. Shvatila sam da je važno da tu scenu odigram u grudnjaku i gaćicama kako bi ljudi mogli vidjeti kako moje tijelo zapravo izgleda. Učinila sam to za sve one koji misle da moraju raditi stvari i izgledati onako kako im nameću određeni standardi", dodala je.

A mi samo možemo dodati - bravo, Lili! Ovo je jako hrabar i važan potez.

 

U ljetnom broju JoomBoos Videostar magazina pronađite najsočnije priče!

Posjeti joomboos.24sata.hr