Ljudi, Miley i Kaitlynn su (navodno) prekinule!

kaitlynn/instagram/screenshot/youtube/James Corden
*Pretends to be shocked*
Vidi originalni članak

Ljudi, BREAKING! Miley Cyrus i Kaitlynn Carter su prekinule. Da. 

via GIPHY

Iako vam ovo vjerojatno uopće ne zvuči iznenađujuće, nakon samo mjesec dana slatke romanse, njih dvije su se odlučile razići. 

I dalje su prijateljice

"Miley i Kaitlynn su prekinule. I dalje su prijateljice. Oduvijek su to zapravo i bile i uvijek su jedna uz drugu u najtežim trenucima, samo jednostavno više nisu za romantičnu vezu", rekao je izvor za People.

MOLIM? Miley i Kaitlynn bez srama se 'pohvatale' u klubu?

Zadnji put su zajedno viđene u Los Angelesu, a u kratkoj romansi jedna su drugu podržavale u najvažnijim trenucima. Recimo, Kait je bila s Miley na VMA nastupu, a vezu su objavile na dan kad je Miley objavila razvod od Liama Hemswortha.

Čak su i živjele zajedno

Ranije u rujnu čak su počele i živjeti skupa. "Žive zajedno i jako su sretne. Miley je odlično. Krenula je dalje. Čini se da ni za čime ne žali. Obožava provoditi vrijeme s Kaitlynn", izjavio je tada izvor. 

WHAT Miley i Kaitlynn otišle korak dalje: Zajedno se uselile u stan

Iako su neki izvori bliski pjevačici već tada tvrdili da njih dvoje uopće nisu romantično povezane, već su samo jako bliske zbog situacije u kojoj su se obje našle. I Kait je u to vrijeme prekinula dugogodišnju vezu. 

No, kako god bilo, njihova je veza bila kratka i slatka. Nadamo se da će sad dalje normalno moći nastaviti graditi prijateljski odnos. 

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr