Prvi 1721 pregleda 04. rujna 2019.

Miley i Kaitlynn otišle korak dalje: Zajedno se uselile u stan

kaitlynn/Instagram

Djevojke ne misle usporiti i polako graditi vezu kao većina parova. Odlučile živjeti zajedno jer si odgovaraju, a i jako puno vremena provode zajedno.

Već neko vrijeme Hollywood bruji o novoj romansi Miley Cyrus i Kaitlynn Carter. Cijelu priču već znate: Pjevačica je prekinula s prezgodnim suprugom, glumcem Liamom Hemsworthom i okrenula novi list. Nakon svih Mileynih ispada i izlazaka, Liamu je prekipjelo i podnio je zahtjev za razvod braka. Sad su djevojke odlučile useliti zajedno, javlja Cosmopolitan.

Curama je super u vezi

"Žive zajedno i jako su sretne. Miley je sjajno, nastavila je dalje. Ni za čim ne žali i voli se družiti s Kaitlynn. Njih dvije su jako bliske s romantične i prijateljske strane", rekao je izvor za People.

Iako su njih dvije sretne, Miley je jako povrijedila Liama. Nadao se kako će uspjeti izgladiti probleme, ali kada su počele izlaziti u javnost fotke Miley i Kaitlynn, odlučio je zatražiti razvod. Navodno se njegova obitelj složila s odlukom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#spicy

A post shared by Liam Hemsworth (@liamhemsworth) on

Sve u svemu, nitko ne zna što budućnost nosi. Možda će se popularni par ipak pomiriti. Što ti misliš? 

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ja se nadam da ce miley i liam ponovno biti zajedno xd