Stiže nam 'Svenznalica': Nauči sve o svemu u novom serijalu

Svenky dolazi s novim serijalom i ni jedna važna vijest, aktualnost ni zanimljivost mu neće promaknuti!
Vidi originalni članak

JoomBoosovac Sven Kranželić Svenky već je mnogima dobro poznat po svojim 'infotainment' videima na svom i JoomBoos YouTube kanalu, u kojima obrađuje intrigantne, zanimljive i hot teme iz svijeta poznatih i slavnih. Sad je odlučio tu svoju strast pretvoriti u serijal pa vam tako sutra u 11:00 na našem YouTube kanalu stiže prva epizoda njegova novog serijala 'Svenznalica'!

Prva tema 'Svenznalice': Ljubav u celebrity svijetu

U prvoj će epizodi Svenky obratiti jednu romantičnu temu, taman pred Valentinovo. Prisjetit će se najslavnijih ljubavnih parova, najgorih celebrity prekida i svih onih tračeva i parova koje ljudi uvijek spajaju, a nikad zapravo nisu bili zajedno. Skroz prikladno za dan prije 14. veljače? Slažemo se!

U prvoj će mu epizodi mala pomoć biti i JoomBoosovac Magic Leon, koji će prošetati Zagrebom i ispitati koliko građani prepoznaju slavne parove i poznaju li ih uopće. 

Nakon ove ljubavne epizode, Svenky će u narednim epizodama obrađivati najvažnije aktualnosti, najhot teme i istražiti sve što se događa u celebrity svijetu, i svijetu općenito - da vi ne morate! Pratite 'Svenznalicu' na JoomBoos YouTube kanalu već sutra u 11:00 sati, a i nove teme i epizode koje tek slijede bit će neviđeno dobre!

 

Prijavi se na Videostar, postani TikTok zvijezda i osvoji nagrade vrijedne 130.000 kuna!

Posjeti joomboos.24sata.hr