Nije im bilo lako: Ovako su se cure trebale ponašati prije 80 godina

Nemaš dečka i misliš da ti je teško? Nakon ovog bi mogla promijeniti mišljenje...
Vidi originalni članak

Iako smo daleko odmaknuli od 1938. godine, današnje društvo se i dalje bori s nekim tadašnjim problemima. Iako žene imaju puno veća prava, muškarci i dalje (pre)često imaju glavnu riječ. Ipak, nakon što pogledate fotografije u nastavku shvatit ćete koliko su se stvari promijenile...

Internetom se proširio članak iz tog vremena koji daje savjete tadašnjim single djevojkama, ali i vjerno prikazuje koliko su ljubavni spojevi bili pakleni za njih.

1. Odijevajte se u svojoj sobi kako biste ostavile dojam misterioznosti. Budite spremne kada vaša pratnja stigne i ne dozvolit da vas čeka. Pozdravite ga s osmijehom

View post on imgur.com

2. Muškarci ne vole djevojke koje od njih posuđuju rupčiće i ostavljaju trag ruža na njima. Šminkajte se u privatnosti, na mjestu gdje vas nitko ne vidi.

View post on imgur.com

3. Ne razgovarajte dok plešete. Kad muškarac pleše, onda želi samo plesati.

View post on imgur.com

4. Nemojte biti previše prisne s vašim pratiocem dodirujući ga u javnosti. Svako otvoreno pokazivanje naklonosti smatra se lošim ukusom i time ga sramotite i ponižavate.

View post on imgur.com

5. Ne pričajte o odjeći i ne pokušavajte mu opisati svoju novu haljinu. Udovoljavajte mu i razgovarajte isključivo o stvarima o kojima on želi razgovarati.

View post on imgur.com

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Posjeti joomboos.24sata.hr