Obitelj glumice Rivere posjetila mjesto na kojem je nestala

Tammie Arroyo/Press Association/MARIO ANZUONI/REUTERS
Njezina obitelj posjećuje mjesto nestanka već danima. I službeno su se uključili u potragu za glumicom.
Vidi originalni članak

Članovi obitelji glumice Naye Rivere posjetili su mjesto na kojem joj se prije četiri dana izgubio svaki trag, javlja People. 

"Nayina majka i brat posjećuju jezero Piru svakoga dana otkako je Naya nestala. U stalnom su kontaktu s ljudima iz policijske postaje i uključeni su u njezinu potragu. U subotu ujutro pridružili su se policijskoj potrazi na brodu", ispričao je izvor blizak obitelji za magazin People.

NESTALA U SRIJEDU Još uvijek nisu pronašli poznatu glumicu iz serije 'Glee'

Glumica Naya Rivera, najpoznatija po ulozi u popularnoj teen seriji 'Glee', nestala je prije četiri dana, a u četvrtak poslijepodne policijske su vlasti proglasile njezinu smrt nakon što njezino tijelo nisu pronašli unutar 24 sata.

U četvrtak je policija na brodu, koji je Naya iznajmila, pronašla samo njezinog 4-godišnjeg sinčića te njezine stvari, dokumente i pojas za spašavanje. Otada se intenzivno traga za njom, a policija je nedavno objavila i podvodnu snimku potrage za glumicom.

Iako su tijekom potrage koristili sofisticiranu opremu za traganje, potraga nije dala nikakve rezultate i glumica još uvijek nije pronađena.

Više uskoro...

Posjeti joomboos.24sata.hr