Bez srama 398 pregleda 12. srpnja 2020.

Obitelj glumice Rivere posjetila mjesto na kojem je nestala

Tammie Arroyo/Press Association/MARIO ANZUONI/REUTERS

Njezina obitelj posjećuje mjesto nestanka već danima. I službeno su se uključili u potragu za glumicom.

Članovi obitelji glumice Naye Rivere posjetili su mjesto na kojem joj se prije četiri dana izgubio svaki trag, javlja People. 

"Nayina majka i brat posjećuju jezero Piru svakoga dana otkako je Naya nestala. U stalnom su kontaktu s ljudima iz policijske postaje i uključeni su u njezinu potragu. U subotu ujutro pridružili su se policijskoj potrazi na brodu", ispričao je izvor blizak obitelji za magazin People.

Možda te zanima... Još uvijek nisu pronašli poznatu glumicu iz serije 'Glee'

Glumica Naya Rivera, najpoznatija po ulozi u popularnoj teen seriji 'Glee', nestala je prije četiri dana, a u četvrtak poslijepodne policijske su vlasti proglasile njezinu smrt nakon što njezino tijelo nisu pronašli unutar 24 sata.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

just the two of us

Objavu dijeli Naya Rivera (@nayarivera)

U četvrtak je policija na brodu, koji je Naya iznajmila, pronašla samo njezinog 4-godišnjeg sinčića te njezine stvari, dokumente i pojas za spašavanje. Otada se intenzivno traga za njom, a policija je nedavno objavila i podvodnu snimku potrage za glumicom.

Iako su tijekom potrage koristili sofisticiranu opremu za traganje, potraga nije dala nikakve rezultate i glumica još uvijek nije pronađena.

Više uskoro...

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MariaZubi

    Afrika
  • 955834298

    ivano