OMG, što se događa s Lady Gagom i Bradleyjem?

ladygaga/Instagram
Prošla su otprilike dva mjeseca otkako su Gaga i Bradley srušili internet svojim genijalnim nastupom na Oscarima i tad su svi šuškali da se između njih nešto događa
Vidi originalni članak

Ali... Čini se kako su sve to ipak bile samo glasine. Naime, od sezone dodjela nagrada, Lady Gaga i Bradley Cooper uopće se nisu vidjeli, piše Cosmopolitan.

Bradley se od završetka sezone posvetio obitelji, kćerki Lei i partnerici Irini Shayk. "Otkako je završila sezona nagrada, Bradley svaki trenutak provodi s obitelji. Najčešće Irina i on Leu izvode na razne aktivnosti na otvorenom, ponekad prošeću plažom... Izgledaju jako sretno", rekao je izvor blizak paru za People.

Naravno da su se morali 'dotaknuti' i teme Lady Gage. Na pitanje provode li vrijeme skupa nakon svega, izvor je odgovorio: "Čini mi se da Bradley uopće nije vidio Gagu otada. Cijelo je vrijeme sa svojom obitelji."

A što se tiče one kemije, iskri i šuškanja između njih dvoje? Pa, više-manje, sve je to bilo planirano. "Da, ljudi su vidjeli ljubav, a pogodite što? Upravo to smo i htjeli da vidite", izjavila je nedavno Gaga u showu Jimmyja Kimmela. 

Ah, propala nam naša romantična teorija...

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

NOVI JOOMBOOS VIDEO:

Posjeti joomboos.24sata.hr