Bez srama 2228 pregleda 20. travnja 2019.

OMG, što se događa s Lady Gagom i Bradleyjem?

ladygaga/Instagram

Prošla su otprilike dva mjeseca otkako su Gaga i Bradley srušili internet svojim genijalnim nastupom na Oscarima i tad su svi šuškali da se između njih nešto događa

Ali... Čini se kako su sve to ipak bile samo glasine. Naime, od sezone dodjela nagrada, Lady Gaga i Bradley Cooper uopće se nisu vidjeli, piše Cosmopolitan.

Bradley se od završetka sezone posvetio obitelji, kćerki Lei i partnerici Irini Shayk. "Otkako je završila sezona nagrada, Bradley svaki trenutak provodi s obitelji. Najčešće Irina i on Leu izvode na razne aktivnosti na otvorenom, ponekad prošeću plažom... Izgledaju jako sretno", rekao je izvor blizak paru za People.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#LookWhatIFound #AStarIsBorn

Objavu dijeli Lady Gaga (@ladygaga)

Naravno da su se morali 'dotaknuti' i teme Lady Gage. Na pitanje provode li vrijeme skupa nakon svega, izvor je odgovorio: "Čini mi se da Bradley uopće nije vidio Gagu otada. Cijelo je vrijeme sa svojom obitelji."

A što se tiče one kemije, iskri i šuškanja između njih dvoje? Pa, više-manje, sve je to bilo planirano. "Da, ljudi su vidjeli ljubav, a pogodite što? Upravo to smo i htjeli da vidite", izjavila je nedavno Gaga u showu Jimmyja Kimmela. 

Ah, propala nam naša romantična teorija...

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

NOVI JOOMBOOS VIDEO:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Opeeeet???