Otkriveno: Ovo je ključ savršenog seksualnog života

couplegoals@instagram
U ovome je ključ
Vidi originalni članak

Dobar seks i organizacija, tko bi rekao da će ova dva pojma ikada ići skupa.

Novo istraživanje objavljeno u Journal of Sex Research otkrilo je da planiranje kada ćeš se seksati može biti ključ savršenog seksualnog života, prenosi Huffington Post

Planiranje definitivno nije seksi, ali je odlično za seks.

Prema istraživanju, savjesni ljudi imali su manje problema sa svojim seksualnim životom. Žene čiji su partneri vrlo savjesni, organizirani i znaju planirati, očekuju da su njihovi partneri bolji u krevetu. 

-Muškarci koji su vrlo organizirani i pedantni imaju potrebu da seksualno zadovolje svoje partnere, odnosno da svoje potrebe stave na drugo mjesto i da se fokusiraju isključivo na zadovoljstvo svoje bolje polovice- kažu znanstvenici.

 

-Veća odgovornost i organiziranost može biti ključna u rješavanju seksualnih problema. U nekim slučajevima je važno da seks bude prioritet, a ne nešto što ćete raditi samo ako ste raspoloženi- kaže znanstvenica Julia Velten.

Kada ti je nešto bitno, onda to planiraš, a ne pustiš da se sve odvija "kako ćemo tako ćemo".

-Spontani seks je jedan od načina kako se odvajaš od svoje seksualnosti- govori seks psihologinja Vanessa Marin i dodaje da se oko seksa treba potruditi.

Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima.

Posjeti joomboos.24sata.hr