Bez srama 6515 pregleda 06. kolovoza 2018.

Otkriveno: Ovo je ključ savršenog seksualnog života

couplegoals@instagram

U ovome je ključ

Dobar seks i organizacija, tko bi rekao da će ova dva pojma ikada ići skupa.

Novo istraživanje objavljeno u Journal of Sex Research otkrilo je da planiranje kada ćeš se seksati može biti ključ savršenog seksualnog života, prenosi Huffington Post

Planiranje definitivno nije seksi, ali je odlično za seks.

 

A post shared by TheCoupleGoals (@couplegoals) on

Prema istraživanju, savjesni ljudi imali su manje problema sa svojim seksualnim životom. Žene čiji su partneri vrlo savjesni, organizirani i znaju planirati, očekuju da su njihovi partneri bolji u krevetu. 

-Muškarci koji su vrlo organizirani i pedantni imaju potrebu da seksualno zadovolje svoje partnere, odnosno da svoje potrebe stave na drugo mjesto i da se fokusiraju isključivo na zadovoljstvo svoje bolje polovice- kažu znanstvenici.

 

Moood @grlwithbangs

A post shared by TheCoupleGoals (@couplegoals) on

 

-Veća odgovornost i organiziranost može biti ključna u rješavanju seksualnih problema. U nekim slučajevima je važno da seks bude prioritet, a ne nešto što ćete raditi samo ako ste raspoloženi- kaže znanstvenica Julia Velten.

Kada ti je nešto bitno, onda to planiraš, a ne pustiš da se sve odvija "kako ćemo tako ćemo".

-Spontani seks je jedan od načina kako se odvajaš od svoje seksualnosti- govori seks psihologinja Vanessa Marin i dodaje da se oko seksa treba potruditi.

 

A post shared by TheCoupleGoals (@couplegoals) on

 | Autor: Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima.

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
RIJEŠI

KVIZ: Izaberi glumce za film pa ćemo ti otkriti idealnog dečka

2 komentar/a

KikiRikiKi

Tvoj idealan dečko je: Finn Wolfhard! Finn Wolfhard je tipičan niježan dečko koji će s tobom uživati u dugim razgovorima o knjigama, filmovima i igrama. Dejt sa takvim tipom dečka znači pizza, dekica i hrpa filmova ili serija, dok će se za posebne prilike posebno i potruditi, te ti čak i napisati pjesmu ili pokloniti dar koji je sam izradio.

mala_loodacha

bas mi se svida xd