Ovi horoskopski znakovi bi mogli imati predivnu djecu

canva
Vjerujemo da je svatko od nas barem jednom u životu razmišljao kako bi mu mogla djeca izgledati. Hoće li imati svijetlu ili tamnu kosu, hoće li im oči biti zelene, plave ili pak smeđe, hoće li biti visoki ili niski. Iako na to najviše utječe genetika, nešto je zapisano i u zvijezdama
Vidi originalni članak

Poznato je da su određeni znakovi kompatibilniji u odnosima od drugih pa je prema tome i nastala ova pretpostavka kojih pet parova horoskopskih znakova bi moglo imati prekrasnu djecu, piše miss7.

OVAN I STRIJELAC

Ova dva vatrena znaka imaju eksplozivnu energiju što vezu čini vrlo strastvenom. Ako se ova iskra između njih dvoje pretvori u doživotno partnerstvo, ovna i strijelca čeka uzbudljiv zajednički život.

Par željan uzbuđenja napravit će preslatku, hrabru i avanturistički nastrojenu djecu. Njihova djeca bit će samouvjerena i spremna prihvatiti svaki izazov baš kao i njihovi roditelji! Bit će obitelj koja voli prirodu, a ovan i strijelac naučit će svoje bebače ljepotama svijeta.

BIK I VAGA

Bik i vaga izgledaju dobro zajedno. Imaju dobar ukus i stil i svoju će ljubav prema modi prenijeti na djecu. Dakle, ako vidiš par s najbolje odjevenim bebama velika je vjerojatnost da su roditelji bik ili vaga!

Zamisli sve slatke mašne, elegantne cipele i preslatku odjeću - njihovo dijete izgledat će lijepo od glave do pete.

RAK I OVAN

Rak i Ovan imaju dobre komunikacijske vještine i velike snove. Odgajat će lijepu djecu slobodnog i sretnog duha. Dijete koje ima roditelje raka i ovna uvijek će biti poučeno da je samo nebo granica.

Njihova će djeca postići velike stvari i uvijek će učiniti njihove roditelje ponosnima! Zbog svojih dobrih komunikacijskih vještina, rak i ovan imat će najsložniju obitelj s najmanje svađa.

DJEVICA I JARAC

Djevica i jarac vrijedni su radnici koji uvijek rade sve zajedno, a prenijet će te osobine i na svoju djecu. Njihova djeca bit će vrlo pametna i znat će kako se nositi sa svakom situacijom.

Također, zbog svoje pameti, marljivosti i vanjske i unutarnje ljepote - bit će na najboljem putu prema uspjehu!

VAGA I DJEVICA

Vaga izvlači ekstrovertiranu stranu obično sramežljive djevice, a kad odluče imati djecu, njihova će djeca biti dobro odgojena i pažljiva. Djeca vage i djevice brzo će se naviknuti i na veliku grupu prijatelja svojih roditelja i voljet će biti u blizini ljudi.

Također, zbog toga će razviti vlastitu grupu prijatelja od samog djetinjstva, a mogli bi biti poznati i kao najpopularnija djeca u školi.

Što kažete na ovo?



 



 

 

Posjeti joomboos.24sata.hr