Ovih 6 znakova ukazuju da je vašoj vezi došao kraj

Postoje određena ponašanja u ljubavnom odnosu po kojima je kristalno jasno da nema budućnosti za tu vezu i da bi najbolja solucija bila prekid
Vidi originalni članak

1. (PRE)UVREDLJIVI SU

Što god kažete, što god napravite, bojite se kako će vaš partner reagirati i nikad niste sigurni što možete očekivati. Znamo da prekid veze nikad nije lagan, ali dugujete sebi da imate normalnu vezu, bez ikakvog straha, piše yourtango.

2. VAŠI CILJEVI SE RAZLIKUJU

Ako se vaši životni ciljevi razlikuju u potpunosti, to nikako nije dobro. Normalno je da nemate potpuno jednako viđenje budućnosti i da oko nekih stvari radite kompromise, no ako se oko baš svega razlikujete, vrijeme je za preispitivanje.

3. DOGODILA SE PREVARA

Ako ste saznali da vam je partner bio nevjeran, odluka o tome što učiniti je individualna stvar. Možete oprostiti i živjeti u strahu da će to opet učiniti, ili ih možete ostaviti i pitati se što bi se dogodilo da ste ostali.

4. NEMA POŠTOVANJA

Osjećate li da vas partner ne poštuje? Zbijaju li šale na vaš račun i povrijeđuju li vas osjećaje? Često se teško oporaviti od nepoštovanja kada jednom počne.

Želite li živjeti ostatak života s nekim tko vas ne poštuje? Život je i predug i prekratak za ovakve gluposti.

5. OSJEĆAJ LJUBAVI SE ZAGUBIO

Jeste li prestali osjećati privlačnost prema njima? Osjećate li se kao da živite s bratom ili sestrom? Nadate li se da vam se neće približiti u romantičnom smislu jer se čini da to nikad ne osjećate? Teško je uspješno nastaviti vezu s ovakvim osjećajima.

6. GLAS IZNUTRA

Ako jednostavno osjećate da je vrijeme za prekid jer niste u vezi iz snova, vjerojatno biste trebali raditi na promjeni veze ili je na kraju napustiti.

 

 

Posjeti joomboos.24sata.hr