Bez srama 2511 pregleda 25. studenoga 2023.

Ovih 6 znakova ukazuju da je vašoj vezi došao kraj

Postoje određena ponašanja u ljubavnom odnosu po kojima je kristalno jasno da nema budućnosti za tu vezu i da bi najbolja solucija bila prekid

1. (PRE)UVREDLJIVI SU

Što god kažete, što god napravite, bojite se kako će vaš partner reagirati i nikad niste sigurni što možete očekivati. Znamo da prekid veze nikad nije lagan, ali dugujete sebi da imate normalnu vezu, bez ikakvog straha, piše yourtango.

 | Autor:

2. VAŠI CILJEVI SE RAZLIKUJU

Ako se vaši životni ciljevi razlikuju u potpunosti, to nikako nije dobro. Normalno je da nemate potpuno jednako viđenje budućnosti i da oko nekih stvari radite kompromise, no ako se oko baš svega razlikujete, vrijeme je za preispitivanje.

3. DOGODILA SE PREVARA

Ako ste saznali da vam je partner bio nevjeran, odluka o tome što učiniti je individualna stvar. Možete oprostiti i živjeti u strahu da će to opet učiniti, ili ih možete ostaviti i pitati se što bi se dogodilo da ste ostali.

 | Autor:

4. NEMA POŠTOVANJA

Osjećate li da vas partner ne poštuje? Zbijaju li šale na vaš račun i povrijeđuju li vas osjećaje? Često se teško oporaviti od nepoštovanja kada jednom počne.

Želite li živjeti ostatak života s nekim tko vas ne poštuje? Život je i predug i prekratak za ovakve gluposti.

5. OSJEĆAJ LJUBAVI SE ZAGUBIO

Jeste li prestali osjećati privlačnost prema njima? Osjećate li se kao da živite s bratom ili sestrom? Nadate li se da vam se neće približiti u romantičnom smislu jer se čini da to nikad ne osjećate? Teško je uspješno nastaviti vezu s ovakvim osjećajima.

 | Autor:

6. GLAS IZNUTRA

Ako jednostavno osjećate da je vrijeme za prekid jer niste u vezi iz snova, vjerojatno biste trebali raditi na promjeni veze ili je na kraju napustiti.

 

 

Tvoja reakcija?