Ovo su najnegativniji znakovi zodijaka. Jeste li među njima?

canva
Ma nije sve tako sivo... Ili, ako se pita ove horoskopske znakove, možda ipak i jeste? Ovo su, prema stručnjacima, navodno najnegativniji znakovi u horoskopu. Baš nas zanima jeste li se i vi našli među njima?
Vidi originalni članak

Bik

Ovaj zemljani znak sklon je biti realističan, a ne pesimističan, ali njegova tvrdoglavost može izvući negativnost. Čak i ako trebaju pomoć, Bik je neće tražiti. Zbog toga djeluju ultra-natjecateljski. Njihovo tvrdoglavo ponašanje tjera ih da se opiru promjenama i gledaju samo negativnu stranu svake situacije, piše 24sata.

Djevica

Baš kao i Bik, ovaj znak ne voli nepoznato. Djevice žude za redom, strukturom i hijerarhijom, i iako promjena može poboljšati takve situacije, one su i te kako svjesne svih mogućih negativnih posljedica i nuspojava - obično prije nego što se i dogode. Claire je dodala da ih njihovo perfekcionističko ponašanje također može učiniti razdražljivima i pretjerano kritičnima prema sebi i drugima. To može dovesti do tjeskobe i negativnog razmišljanja.

Rak

Rak je poznat kao najosjetljiviji znak zodijaka. Vrlo su empatični i brinu za druge. No budući da su oni vodeni znak kojim vlada Mjesec, skloni su i raznim raspoloženjima, pretjeranom reagiranju i nesigurnosti. Rakovi se ne mogu oduprijeti tome da 'osjete sve', pa često dopuštaju svojim emocionalnim instinktima i brigama da utječu na njihov širi pogled na situacije. To može biti sjajno u okolnostima koje zahtijevaju empatiju, ali pogubno u drugim okolnostima.

Jarac

Kao znak kojim vlada Saturn, planet strukture i discipline, Jarci su najpoznatiji kao radoholičari i redari, ali mogu djelovati i kao pesimisti, kruti i bez emocija. Njihova želja da ostanu na pravom putu znači da vide rizike i 'što ako' iza svakog ugla'. Dakle, nemojte očekivati ​​da će sudjelovati u bilo kakvim improviziranim aktivnostima. Također, ne očekujte od njih da otkriju svoje prave osjećaje. Dječaci i djevojke Jarci obično su suzdržani ljudi koji ne pokazuju svoje emocije. Umjesto toga, mogu kritizirati sve druge.

Škorpion

Škorpion je najnegativniji znak u zodijaku! Jednako kao i Rak i Ribe, ovo je vrlo osjetljiv vodeni znak. Poput Jarca, oni drže osjećaje u sebi i jako su zatvoreni po tom pitanju. Oni obično imaju problema s povjerenjem u druge zbog rana  iz prošlosti. Budući da su toliko skeptični prema svima, posvuda očekuju prljave trikove i imaju pomalo pesimističan pogled na svijet. Njihove emocije su ekstremne kada osjećaju da im je netko učinio nepravdu. Škorpioni su skloni ljudima svašta zamjerati i biti osvetoljubivi. Ponekad mogu ispasti posesivni, ljubomorni i prepotentni...

Posjeti joomboos.24sata.hr