Bez srama 14920 pregleda 07. veljače 2024.

Ovo su najnegativniji znakovi zodijaka. Jeste li među njima?

canva

Ma nije sve tako sivo... Ili, ako se pita ove horoskopske znakove, možda ipak i jeste? Ovo su, prema stručnjacima, navodno najnegativniji znakovi u horoskopu. Baš nas zanima jeste li se i vi našli među njima?

Bik

Ovaj zemljani znak sklon je biti realističan, a ne pesimističan, ali njegova tvrdoglavost može izvući negativnost. Čak i ako trebaju pomoć, Bik je neće tražiti. Zbog toga djeluju ultra-natjecateljski. Njihovo tvrdoglavo ponašanje tjera ih da se opiru promjenama i gledaju samo negativnu stranu svake situacije, piše 24sata.

Djevica

 | Autor: canva canva

Baš kao i Bik, ovaj znak ne voli nepoznato. Djevice žude za redom, strukturom i hijerarhijom, i iako promjena može poboljšati takve situacije, one su i te kako svjesne svih mogućih negativnih posljedica i nuspojava - obično prije nego što se i dogode. Claire je dodala da ih njihovo perfekcionističko ponašanje također može učiniti razdražljivima i pretjerano kritičnima prema sebi i drugima. To može dovesti do tjeskobe i negativnog razmišljanja.

Rak

Rak je poznat kao najosjetljiviji znak zodijaka. Vrlo su empatični i brinu za druge. No budući da su oni vodeni znak kojim vlada Mjesec, skloni su i raznim raspoloženjima, pretjeranom reagiranju i nesigurnosti. Rakovi se ne mogu oduprijeti tome da 'osjete sve', pa često dopuštaju svojim emocionalnim instinktima i brigama da utječu na njihov širi pogled na situacije. To može biti sjajno u okolnostima koje zahtijevaju empatiju, ali pogubno u drugim okolnostima.

Jarac

 | Autor: canva canva

Kao znak kojim vlada Saturn, planet strukture i discipline, Jarci su najpoznatiji kao radoholičari i redari, ali mogu djelovati i kao pesimisti, kruti i bez emocija. Njihova želja da ostanu na pravom putu znači da vide rizike i 'što ako' iza svakog ugla'. Dakle, nemojte očekivati ​​da će sudjelovati u bilo kakvim improviziranim aktivnostima. Također, ne očekujte od njih da otkriju svoje prave osjećaje. Dječaci i djevojke Jarci obično su suzdržani ljudi koji ne pokazuju svoje emocije. Umjesto toga, mogu kritizirati sve druge.

Škorpion

Škorpion je najnegativniji znak u zodijaku! Jednako kao i Rak i Ribe, ovo je vrlo osjetljiv vodeni znak. Poput Jarca, oni drže osjećaje u sebi i jako su zatvoreni po tom pitanju. Oni obično imaju problema s povjerenjem u druge zbog rana  iz prošlosti. Budući da su toliko skeptični prema svima, posvuda očekuju prljave trikove i imaju pomalo pesimističan pogled na svijet. Njihove emocije su ekstremne kada osjećaju da im je netko učinio nepravdu. Škorpioni su skloni ljudima svašta zamjerati i biti osvetoljubivi. Ponekad mogu ispasti posesivni, ljubomorni i prepotentni...

Tvoja reakcija?