Ovo su znakovi da vas vaši partneri varaju!

canva
Svaki pojedini horoskopski znak ima određena ponašanja koja ukazuju na to da čine preljub. Dok Djevica kritizira, muškarac Škorpion je taj koji se pravi kao da se ništa nije dogodilo.
Vidi originalni članak

Ovan

Sumnjate da vas vara muškarac Ovan? Obratite pozornost na njegovo ponašanje. Ukoliko je uznemiren te se često iz mirne osobe pretvori u otresitu, imate razloga za brigu. Po Ovnu je napad nabolja obrana, stoga često svoju partnericu verbalno napada. Žena rođena pod ovim horoskopskim znakom koja čini preljub konstantno se svađa sa svojim partnerom, prigovara mu da se zapustio te da više nije kao na početku veze. 

Partneri ovog znaka nastoje pod svaku cijenu izbjeći pitanje "Dragi/a, kamo ćeš?" kada se upute na sastanak s trećom osobom. Ukoliko ne uspiju izbjeći to pitanje, nešto nerazgovjetno promrmljaju i nestanu. 

Bik

Kada varaju svog partnera, Bikovi naglo mijenjaju svoj izgled ili počinju paziti na njega više nego inače. Muškarci su ti koji vode računa o tome što i koliko jede, dok su žene te koje sve češće kupuju novu odjeću ili posjećuju frizera. Kao razlog takve nagle promjene navest će kako brinu o svom izgledu. 

Ukoliko se vaš partner Bik, koji je inače volio provoditi večeri u naslonjaču ili intimnim trenucima s vama, iznenada ustane i kaže kako mu je potrebna šetnja - znajte da je to upozorenje!

Blizanci

Blizanci paze na svaki korak te brzo misle. Ukoliko muškarac blizanac zakasni kući, izgovor će pronaći u poslovnim obvezama, dok će žena reći kako je vrijeme provela s prijateljicom. Zbog svog uvjerenja kako su sposobni u izgovorima, nakon nekog vremena prestanu paziti te lako pogriješe.

Kada ih uhvatite u laži iskoristite njihovu zbunjenost te im postavite nekoliko pitanja. Takvim ćete ponašanjem uništitit cijelu strategiju koju su dugo i pomno osmišljavali. Ali znajte da su Blizanci veoma sposobni te lako pronalaze dobre izgovore u kojima najčešće koriste svoje prijatelje. 

Rak

Rakovi žele iskoristiti sve što im se nudi. Unatoč nevjeri, sa svojim/om partnerom/icom ostaju zbog onoga što im pruža, primjerice obitelj ili dom. S ljubavnikom/com također održavaju odnos zbog zadovoljstva koje im daje. Nastoje balansirati između oba odnosa te iz svakog izvući ono najbolje i njima najpotrebnije.

Muškarca Raka koji čini preljub prepoznat ćete po njegovom povlačenju u sebe, a kao izgovor uvijek će izabrati posao. Žene Rakovi često se izvlače na umor ili opterećenost kućanskim obvezama. Također, ukoliko vaš partner Rak naglo počne trošiti veću količinu novca nego inače, znajte da je vrijeme za uzbunu. 

Lav

Dok se većina horoskopskih znakova tijekom varanja udaljava od svog partnera, Lav čini upravo suprotno. Glumit će da je sve u redu, postat će najbolji bračni partner te će se truditi maksimalno ugoditi svom partneru/ici. Muškarac Lav će kupovati skupe darove, dok će žena Lav pripremati najbolja jela i biti dotjerana.

Njihovo zanimanje za vas i vaše hobije nenadano će se pojaviti te će vam često dijeliti komplimente na račun izgleda. Lavovi osjećaju da na taj način skidaju sa sebe osjećaj krivnje. Ukoliko se odlučite za pretraživanje džepova vašeg partnera, budite oprezni jer, ako vas otkrije, neće vam oprostiti uskraćivanje slobode.

Djevica

Djevice, po prirodi pedantne i uredne, sve čine promišljeno i s razrađenom strategijom. Svoje odlaske iz stana potkrijepit će uvjerljivim alibijem, dok će nakon ljubavnog sastanka muškarac Djevica postati kritičan prema svojoj partnerici. Uspoređivat će ju s drugim ženama, kritizirati te joj prigovarati za izgled.

Također će i žena Djevica koja vara svog partnera početi s provociranjem te će stalno ukazivati na partnerove mane. Kada govorimo o intimnosti, Djevica će gubiti volju te će se pritom izvlačiti na umor. 

Vaga

Prilikom varanja Vage se ponašaju kao zaljubljeni srednjoškolci. Muškarci Vage često se presvlače u čistu odjeću, dok se žene neprestano dotjeruju i vrijeme provode pred ogledalom.

Ukoliko partneru ukažete na to kako ste pronašli dokaze da vas varaju, uvjeravat će vas da nije ništa ozbiljno i da se tu radi o običnom flertu. Također, Djevica nikad neće priznati da je kriva, već će reći da je zavedena. Pripadnici ovog horoskopskog znaka potrudit će se sakriti svoj dvostruki život kako bi izbjegli moguće scene. 

Škorpion

Škorpioni koji varaju svoje partnere ponašaju se potpuno smireno i samozatajno. Muškarac Škorpion nastavit će sa svojom partnericom voditi ljubav na isti način kao i s ljubavnicom. Žena Škorpion će također ostati zainteresirana za svog partnera, bez obzira na ljubavnika. No nju će odati zaljubljeni pogled.

Ovaj posesivan horoskopski znak i dalje će biti ljubomoran na svog partnera te će ga provjeravati jer - Škorpion može varati, ali ne smije biti prevaren. Ukoliko vas ispituju gdje ste i s kim, to ne mora značiti da ste glavni predmet njihove požude, stoga se nemojte ponadati da je to znak njihove vjernosti.

Strijelac

Strijelci će svoje ljubavnike uklopiti u svakodnevne obveze. Sastajat će se s njima između poslovnih sastanaka ili na joggingu. Ukoliko partner Strijelac počne vezu ili brak promatrati s filozofske strane, vrijeme je za sumnju. Muškarac Strijelac svojoj će partnerici govoriti kako im odnos postaje monoton te kako su potrebne promjene i sloboda, koju će on iskoristiti za dvostruki život. 

Žena ovog horoskopskog znaka zagovarat će slobodu i ravnopravnost u svemu te će svom partneru prestati braniti druženja s prijateljima. No Strijelci ne vole laži i pretvaranja - ukoliko vas varaju, to će vam i priznati.

Jarac

Jarci vješto skrivaju svoj dvostruki život. No, s obzirom na njihovu osobnost, kada se upuste u nevjeru, vrlo vjerojatno će završiti ljubavnu vezu sa svojim partnerom. Ne žele živjeti razapeti između dvije strane. 

Ukoliko muškarac Jarac svoju ljubavnu pustolovinu doživljava samo kao avanturu i nešto prolazno, teško ćete otkriti što vam radi iza leđa. Njegovo je ponašanje potpuno prirodno, osim novonastale rezerviranosti prema vama. Žene Jarci prilikom nevjere također neće promijeniti svoje ponašanje te ćete vrlo teško otkriti da vas vara. Za tu će avanturu znati samo njezina najbolja prijateljica.

Vodenjak

Vodenjaci nastoje pod svaku cijenu izbjeći svađe i scene, stoga će se zaista potruditi sakriti svoju avanturu. Ukoliko muškarac ovog horoskopskog znaka počne govoriti kako u ljubavi oba partnera moraju imati potpunu slobodu kretanja, imate razloga za sumnju. 

Žena Vodenjak počet će govoriti svom partneru kako oboje trebaju više izlaziti i biti među ljudima, čime će dobiti vrijeme za viđanje s ljubavnikom. Također će žena Vodenjak svom partneru naglašavati kako u pravoj ljubavi nema potrebe za provjeravanjem. Njihovo sve češće viđanje s prijateljima ili nagli porast telefonskih računa siguran je znak da varaju svog partnera.

Ribe

Ribe često vole više partnera odjednom, svakog na svoj način. Muškarci Ribe jednaku količinu pažnje daju i svojoj partnerici i ljubavnici. Ovakvog muškarca možete lako uloviti u prevari jer se često sam zaplete u svoju mrežu laži.

24sata prenosi kako će svoje laži muškarac Riba često otkriti kada malo popije te počne nekontrolirano pričati, a sutradan će vas vjeravati da nije istina ono što je pričao. Žena Riba se također nakon nekog vremena opusti te se zaplete u svoje laži, ali dok ne dođe do tog trenutka, svoje prijateljice koristi kao alibi za viđanje s ljubavnikom. 

Posjeti joomboos.24sata.hr