Pet super vježbi za najbolji poljubac!

Pinterest
Ako se još nisi poljubila, ne očajavaj.. Poljupci ne biraju godine. Sve će doći na svoje..
Vidi originalni članak

No, kada dođe vrijeme za to, Hercampus.com donosi pet super savjeta koje moraš poslušati kako bi tvoj kiss bio savršen!

1. Kreni polako

Kada dođe moment da se kreneš ljubiti sa simpom, nemoj ga odmah zaskočiti. Uzmi si vremena. Najprije upotrijebi samo usne. Iako se ljubljenjem podrazumijeva francuski poljubac, on se ne mora dogoditi - odmah. Prvo kreni s laganim poljupcem, korsiteći samo usne, a onda polako uključi i jezik. 

via GIPHY

2. Duboko diši

Iako ovo zvuči smiješno, nemoj zaboraviti disati. Uzmi pauzu od ljubljenja, odmakni se od njega, pogledaj ga udahni i kreni opet. Nemoj se zbog manjka kisika srušiti na pod. 

via GIPHY

3. Prati njegov ritam

Ako ti je prvi put, opusti se neka tvoja simpa vodi, prati što on radi i opusti se. Sve dok se simpatizirate i koncentrirate na lijep trenutak - sve će biti ok. Vježbanjem ćeš postati kraljica poljubaca, samo se što više ljubi i doći će samo od sebe. 

via GIPHY

4. Iskoristi ruke

Slobodno stavi ruke oko njegovog vrata, leđa ili mu prođi s rukama kroz kosu. Nije na odmet primiti dragog i za obraze jer to samo pokazuje kakvu bliskost kao par  - imate. 

via GIPHY

5. Pazi s jezikom 

A ma baš nitko ne voli da mu se stavi cijeli jezik u usta, Moraš s njime kružiti oko simpinog, i to lijepo polako.. Onako kako bi ti voljela da tebi netko to napravi. 

via GIPHY

 

 

SLIKAJ SE S TETOVAŽAMA IZ VIDEOSTAR MAGAZINA I OSVOJI JOOMBOOS ŠALICU! Odaberi tetovažu po svojem ukusu, fotkaj se i sliku objavi na Instagram s hashtagom #videostarmagazin.

SRETNO! Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima te super poklone - originalne tetovaže kakve imaju naši YouTuberi.
 

 

Posjeti joomboos.24sata.hr