Planiranje bebe: Evo koji je idealan trenutak za svaki znak

canva
Pravi trenutak za zasnivanje obitelji i planiranje bebe različit je za svaki horoskopski znak.
Vidi originalni članak

Ovan

Ovnova vatrena priroda poznata je po svojoj spontanosti. Najbolje vrijeme za planiranje bebe može biti kada osjećate najjaču emocionalnu povezanost s partnerom. Vjerujte intuiciji i nemojte žuriti; ona će vas dovesti do savršenog trenutka.

Bik

Bik, prizemljeni ste i strpljivi. Najbolje vrijeme za trudnoću moglo bi biti tijekom usklađivanja karijere i obiteljskog života. Kada je vaša financijska stabilnost osigurana, osjećat ćete se sigurnije u proširenje obitelji.

Blizanci

Blizanci su svestrani i komunikativni. Idealno vrijeme za trudnoću može biti kada imate otvorene i iskrene razgovore s partnerom. Jasna komunikacija približit će vas i partnera zajedničkim ciljevima.

Rak

Rakovi, poznati ste po svojoj brižnoj i osjetljivoj prirodi. Za vas je najbolje vrijeme za trudnoću kada se osjećate emocionalno sigurno i spremno prihvatiti roditeljske odgovornosti.

Lav

Lavovi su samouvjereni i strastveni. Najbolje vrijeme za trudnoću može biti kada se osjećate nadahnuto i entuzijastično oko osnivanja obitelji. Slijedite svoje srce i zvijezde će vas voditi.

Djevica

Djevice su praktične i organizirane. Idealno vrijeme za trudnoću moglo bi biti kada pažljivo isplanirate dolazak svoje bebe. Provjerite jesu li svi poslovi u redu kako bi prijelaz bio lakši.

Vaga

Vage su poznate po ravnoteži i harmoniji. Najbolje vrijeme za trudnoću može biti kada je veza najskladnija. Pobrinite se da ste vi i partner na istoj stranici po pitanju planiranja obitelji.

Škorpion

Škorpioni su strastveni i intenzivni. Idealno vrijeme za trudnoću moglo bi biti kada doživite duboku emocionalnu povezanost s partnerom. Vjerujte instinktima i znat ćete kada je pravi trenutak.

Strijelac

Strijelci su pustolovni i slobodoumni. Najbolje vrijeme za trudnoću može biti kada se osjećate optimistično i spremno za novo poglavlje u svom životu.

Jarac

Jarci su odgovorni i praktični. Najbolje vrijeme za trudnoću moglo bi biti kada postignete poslovne i financijske ciljeve, pružajući stabilne temelje za svoju obitelj.

Vodenjak

Vodenjaci su inovativni i neovisni. Idealno vrijeme za trudnoću moglo bi biti kada vi i partner dijelite zajedničku viziju budućnosti svoje obitelji.

Ribe

Ribe su osjetljive i umjetničke osobe. Najbolje vrijeme da zatrudnite može biti kada ste u kontaktu sa svojom kreativnom i duhovnom stranom. Vjerujte instinktima i vaše će putovanje do roditeljstva biti lijepo, piše 24sata.

Posjeti joomboos.24sata.hr