Bez srama 1124 pregleda 10. studenoga 2023.

Planiranje bebe: Evo koji je idealan trenutak za svaki znak

canva

Pravi trenutak za zasnivanje obitelji i planiranje bebe različit je za svaki horoskopski znak.

Ovan

Ovnova vatrena priroda poznata je po svojoj spontanosti. Najbolje vrijeme za planiranje bebe može biti kada osjećate najjaču emocionalnu povezanost s partnerom. Vjerujte intuiciji i nemojte žuriti; ona će vas dovesti do savršenog trenutka.

Bik

Bik, prizemljeni ste i strpljivi. Najbolje vrijeme za trudnoću moglo bi biti tijekom usklađivanja karijere i obiteljskog života. Kada je vaša financijska stabilnost osigurana, osjećat ćete se sigurnije u proširenje obitelji.

Blizanci

Blizanci su svestrani i komunikativni. Idealno vrijeme za trudnoću može biti kada imate otvorene i iskrene razgovore s partnerom. Jasna komunikacija približit će vas i partnera zajedničkim ciljevima.

 | Autor: Canva Canva

Rak

Rakovi, poznati ste po svojoj brižnoj i osjetljivoj prirodi. Za vas je najbolje vrijeme za trudnoću kada se osjećate emocionalno sigurno i spremno prihvatiti roditeljske odgovornosti.

Lav

Lavovi su samouvjereni i strastveni. Najbolje vrijeme za trudnoću može biti kada se osjećate nadahnuto i entuzijastično oko osnivanja obitelji. Slijedite svoje srce i zvijezde će vas voditi.

Djevica

Djevice su praktične i organizirane. Idealno vrijeme za trudnoću moglo bi biti kada pažljivo isplanirate dolazak svoje bebe. Provjerite jesu li svi poslovi u redu kako bi prijelaz bio lakši.

Vaga

Vage su poznate po ravnoteži i harmoniji. Najbolje vrijeme za trudnoću može biti kada je veza najskladnija. Pobrinite se da ste vi i partner na istoj stranici po pitanju planiranja obitelji.

Škorpion

Škorpioni su strastveni i intenzivni. Idealno vrijeme za trudnoću moglo bi biti kada doživite duboku emocionalnu povezanost s partnerom. Vjerujte instinktima i znat ćete kada je pravi trenutak.

 | Autor: Canva Canva

Strijelac

Strijelci su pustolovni i slobodoumni. Najbolje vrijeme za trudnoću može biti kada se osjećate optimistično i spremno za novo poglavlje u svom životu.

Jarac

Jarci su odgovorni i praktični. Najbolje vrijeme za trudnoću moglo bi biti kada postignete poslovne i financijske ciljeve, pružajući stabilne temelje za svoju obitelj.

Vodenjak

Vodenjaci su inovativni i neovisni. Idealno vrijeme za trudnoću moglo bi biti kada vi i partner dijelite zajedničku viziju budućnosti svoje obitelji.

Ribe

Ribe su osjetljive i umjetničke osobe. Najbolje vrijeme da zatrudnite može biti kada ste u kontaktu sa svojom kreativnom i duhovnom stranom. Vjerujte instinktima i vaše će putovanje do roditeljstva biti lijepo, piše 24sata.

Tvoja reakcija?