Prijatelji su upozoravali Meghan na brak s Harryjem

sussexroyal/Instagram kensingtonroyal/Instagram
'Tvoj će se život zauvijek promijeniti.'
Vidi originalni članak

Meghan Markle i princ Harry prije nekoliko su tjedana najavili tužbe protiv britanskih tabloida zbog kršenja njihovih prava i nepravednog izvještavanja o njima i njihovoj obitelji u novinama, a sad je Meghan priznala kako ju je jedan njezin kolega i prijatelj iz 'Suitsa' odavno upozorio na probleme s kojima bi se mogla susretati ako se odluči udati za princa Harryja.

'Britanski tabloidi će ti uništiti život'

"Kad sam tek upoznala svog supruga, moji su prijatelji bili sretni zbog mene jer sam ja bila jako sretna. No, moji prijatelji Britanci su mi tada rekli: 'Sigurni smo da je on super, ali možda to ne bi trebala napraviti (udati se za njega), jer će ti britanski tabloidi uništiti život'", izjavila je Meghan, javlja Cosmopolitan.

I, čini se, nisu bilo potpuno u krivu. Na slične probleme upozorio ju je i kolega Wendell Pierce, koji joj je rekao:

"Slušaj, tvoj će se život u potpunosti promijeniti, i neovisno o tome gdje si i što se događa, znaj da u meni zauvijek imaš prijatelja."

Razmišljaju o preseljenju u Kanadu

Iako je Wendell priznao kako se on i Meghan nisu čuli otkako je ona otišla iz 'Suitsa', možda se uskoro ponovno sretnu, jer Meghan i Harry ozbiljno razmišljaju o preseljenju u Kanadu. 

Hoće li se odlučiti za taj korak te kako će na to reagirati kraljevska obitelj, tek ćemo vidjeti. Javit ćemo vam kad doznamo najnovije vijesti.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr