Rastopit ćete se od slatkoće: Kako su ovi dječaci prevarili učiteljicu?

Tko ne bi pomislio da ovi dječaci ustvari ne izgledaju potpuno identično?
Vidi originalni članak

Netrpeljivost prema drugima, osobito onima koji su drugačiji od njih samih, ljudi (nažalost) razvijaju tijekom godina. Nitko od nas se nije rodio "programiran" da mrzi druge. U kreiranju vaših stavova, osjećaja i mišljenja veliku ulogu imaju kućni odgoj i okolina u kojoj rastete i razvijate se, a sve to dokazuju i dvojica preslatkih dječaka za kojima posljednjih dana "luduju" korisnici Interneta.

Najbolji prijatelji, Jax i Reddy osmislili su genijalan prank za svoju učiteljicu, a cijela priča je još slađa jer vjerojatno nitko nikada ne bi nasjeo na njihovu "priču". 

Jaxova mama, Lydia Stith Rosebush, na svom je Facebooku podijelila fotografiju te objasnila o čemu je riječ.

- Jutros smo Jax i ja razgovarali o njegovoj kosi. Rekla sam mu da će ovoga vikenda morati ići na šišanje. Izrazio je želju da se ošiša skroz na kratko kako bi što više nalikovao svom prijatelju Reddyju. Rekao je kako jedva čeka ponedjeljak jer ga zbog frizure učiteljica sigurno neće moći razlikovati od Reddyja - napisala je Lydia te dodala kako je njen sin pomislio da je genijalna ideja ovako zbuniti učiteljicu. Naravno to bi možda i bilo izvedivo da razlika između ove dvojice preslatkih dječaka nije i više nego očita već na prvi pogled. 

Iako različite boje kože, ako pitate ove male genijalce, razlika između njih (do sad) je bila isključivo u frizuri, a sada su i tu "prepreku" prešli.

Naravno, društvene mreže su jednostavno eksplodirale zbog oduševljenih reakcija njihovih korisnika, a svi su složni u jednome - svi mi bi mogli naučiti vrijednu lekciju o prijateljstvu i prihvaćanju od ove dvojice petogodišnjaka koji su (očito) puno mudriji od mnogih starijih...

Oh i da, složni su u još jednome - stvarno ne postoji razlika između njih! Identični su! :)

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Posjeti joomboos.24sata.hr