Sad je i službeno. Bradley i Irina su prekinuli

irina shayk/instagram
Nakon svih onih nagađanja i nametanja razloga zbog kojih im je veza u krizi, njih dvoje sad su i konačno krenuli svatko svojim putem.
Vidi originalni članak

O njihovom prekidu, pauzama i razvodu priča se još otkako je izašao film A star is born, gdje Bradley glumi s Lady Gagom, a sad je i službeno. Bradley Cooper i Irina Shayk su prekinuli.

Gaga nema veze s ovim

Iako se svi uključeni u priču kunu da Gaga nema nikakve veze s njihovim prekidom, ona kemija s Oscara i iz filma nije nešto što se baš može sakriti. Čak i ako su samo dobro glumili, nešto se tamo kuhalo.

No, to sad čak nije ni bitno. Ljudi, njih dvoje su stvarno prekinuli. Baš stvarno. 

Zajedno su od 2015.

Ipak, to ne znači da će sad potpuno zaboraviti da su bili zajedno više od četiri godine. Točnije, od 2015. godine, a 2017. dobili su i kćerkicu Leu De Seine.  Trenutno se, tvrdi izvor blizak paru, pokušavaju dogovoriti oko skrbništva nad malenom.

Kratka pauza pa prekid

Još prije par dana američki su mediji pisali kako su njih dvoje samo uzeli "kratku pauzu" kako bi vidjeli u kojem smjeru ide njihov odnos i ima li šanse spasiti ga. No, čini se kako su ipak shvatili da im je bolje krenuti odvojenim putevima. 

Pravi razlog vjerojatno nećemo saznati

O pravim razlozima konačnog prekida vjerojatno nećemo mnogo toga čuti, zato što su njih dvoje, još od početka veze, jako tajnoviti po pitanju privatnog života. Rijetko su u javnost iznosili detalje odnosa, pa sumnjamo da će se sad predomisliti i krenuti dijeliti 'prljavo rublje'. 

Mi smo i dalje malo šokirani, jer nismo očekivali da će, nakon svih tih glasina, stvarno prekinuti. Ali, zaključak je taj da ćemo, u svakom slučaju, preživjeti. 

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr