Bez srama 844 pregleda 07. lipnja 2019.

Sad je i službeno. Bradley i Irina su prekinuli

irina shayk/instagram

Nakon svih onih nagađanja i nametanja razloga zbog kojih im je veza u krizi, njih dvoje sad su i konačno krenuli svatko svojim putem.

O njihovom prekidu, pauzama i razvodu priča se još otkako je izašao film A star is born, gdje Bradley glumi s Lady Gagom, a sad je i službeno. Bradley Cooper i Irina Shayk su prekinuli.

Gaga nema veze s ovim

 | Autor: lady gaga / instagram lady gaga / instagram

Iako se svi uključeni u priču kunu da Gaga nema nikakve veze s njihovim prekidom, ona kemija s Oscara i iz filma nije nešto što se baš može sakriti. Čak i ako su samo dobro glumili, nešto se tamo kuhalo.

No, to sad čak nije ni bitno. Ljudi, njih dvoje su stvarno prekinuli. Baš stvarno. 

Zajedno su od 2015.

 | Autor: the.tailored.man/instagram the.tailored.man/instagram

Ipak, to ne znači da će sad potpuno zaboraviti da su bili zajedno više od četiri godine. Točnije, od 2015. godine, a 2017. dobili su i kćerkicu Leu De Seine.  Trenutno se, tvrdi izvor blizak paru, pokušavaju dogovoriti oko skrbništva nad malenom.

Kratka pauza pa prekid

 | Autor: irina shayk/instagram irina shayk/instagram

Još prije par dana američki su mediji pisali kako su njih dvoje samo uzeli "kratku pauzu" kako bi vidjeli u kojem smjeru ide njihov odnos i ima li šanse spasiti ga. No, čini se kako su ipak shvatili da im je bolje krenuti odvojenim putevima. 

Pravi razlog vjerojatno nećemo saznati

 | Autor: irina shayk/instagram irina shayk/instagram

O pravim razlozima konačnog prekida vjerojatno nećemo mnogo toga čuti, zato što su njih dvoje, još od početka veze, jako tajnoviti po pitanju privatnog života. Rijetko su u javnost iznosili detalje odnosa, pa sumnjamo da će se sad predomisliti i krenuti dijeliti 'prljavo rublje'. 

Mi smo i dalje malo šokirani, jer nismo očekivali da će, nakon svih tih glasina, stvarno prekinuti. Ali, zaključak je taj da ćemo, u svakom slučaju, preživjeti. 

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    neeeeee