'Saznala sam da sam trudna, ali to nije bio jedini šok!'

Dreamstime
Iako sam imala samo 16 godina, odlučila sam zadržati svoju curicu. Mama mi je podrška u svemu
Vidi originalni članak

Od početka srednje škole užasno sam se palila na Franka koji je sa mnom pjevao u školskom zboru. Iako sam znala da sam jedna od zgodnijih cura u školi, nekako sam se bojala da nisam dovoljno dobra za njega. Franko je stvarno bio dečko na mjestu - bio je dobar učenik, pjevao je u zboru, svirao violinu. Bio je jako lijep i pola je škole uzdisalo za njim, ali ga cure nisu previše zanimale. 

Nakon godinu dana konačno sam skupila hrabrost i odlučila mu prići. Ubrzo smo počeli intenzivno se družiti, no on nikako nije htio napraviti prvi korak. Nakon gotovo pola godine druženja i takozvane veze, odlučila sam uzeti stvar u svoje ruke. Tog sam vikenda bila solo doma i pozvala sam ga u stan. Nakon romantične večere teškom sam ga mukom odvukla u krevet i požalila. Seks je bio užasno čudan, a ja sam tijekom cijelog odnosa vodila igru i imala dojam kao da Franko to čini protiv svoje volje. 

Nakon te neobične večeri više mi se nije javio, a prestao me i pozdravljati na školskom hodinu. Idući mjesec nisam dobila menstruaciju. Odmah mi je na pamet pao seks s Frankom - napravila sam kućni test i saznala da sam trudna. Pao mi je mrak na oči. Imala sam samo 16 godina i bila sam trudna s dečkom koji me ostavio nakon prvog seksa. Svijet mi se srušio. 

Potpuno očajna odlučila sam razgovarati s Frankom i ponovno požalila. Nakon što me pozorno saslušao, samo je tiho odgovorio: Žao mi je, ali ja sam gay. 

U tom trenutku su mi se posložile sve kockice i njegovo neobično ponašanje tijekom naše veze konačno je dobilo smisao. U strahu, pomoć sam potražilla kod mame koja je rekla da će me podržati u mojoj odluci. Dijete sam zadržala, a mama je uvijek tu za mene i moju malu princezu te zahvaljujući njoj uspijevam uskladiti majčinstvo i školu. 

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)
Posjeti joomboos.24sata.hr