Bez srama 604 pregleda 18. prosinca 2016.

'Saznala sam da sam trudna, ali to nije bio jedini šok!'

Cura
Dreamstime

Iako sam imala samo 16 godina, odlučila sam zadržati svoju curicu. Mama mi je podrška u svemu

Od početka srednje škole užasno sam se palila na Franka koji je sa mnom pjevao u školskom zboru. Iako sam znala da sam jedna od zgodnijih cura u školi, nekako sam se bojala da nisam dovoljno dobra za njega. Franko je stvarno bio dečko na mjestu - bio je dobar učenik, pjevao je u zboru, svirao violinu. Bio je jako lijep i pola je škole uzdisalo za njim, ali ga cure nisu previše zanimale. 

Nakon godinu dana konačno sam skupila hrabrost i odlučila mu prići. Ubrzo smo počeli intenzivno se družiti, no on nikako nije htio napraviti prvi korak. Nakon gotovo pola godine druženja i takozvane veze, odlučila sam uzeti stvar u svoje ruke. Tog sam vikenda bila solo doma i pozvala sam ga u stan. Nakon romantične večere teškom sam ga mukom odvukla u krevet i požalila. Seks je bio užasno čudan, a ja sam tijekom cijelog odnosa vodila igru i imala dojam kao da Franko to čini protiv svoje volje. 

Nakon te neobične večeri više mi se nije javio, a prestao me i pozdravljati na školskom hodinu. Idući mjesec nisam dobila menstruaciju. Odmah mi je na pamet pao seks s Frankom - napravila sam kućni test i saznala da sam trudna. Pao mi je mrak na oči. Imala sam samo 16 godina i bila sam trudna s dečkom koji me ostavio nakon prvog seksa. Svijet mi se srušio. 

Potpuno očajna odlučila sam razgovarati s Frankom i ponovno požalila. Nakon što me pozorno saslušao, samo je tiho odgovorio: Žao mi je, ali ja sam gay. 

U tom trenutku su mi se posložile sve kockice i njegovo neobično ponašanje tijekom naše veze konačno je dobilo smisao. U strahu, pomoć sam potražilla kod mame koja je rekla da će me podržati u mojoj odluci. Dijete sam zadržala, a mama je uvijek tu za mene i moju malu princezu te zahvaljujući njoj uspijevam uskladiti majčinstvo i školu. 

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?