Skroz nestvarno: Ova manekenka izgleda kao lutka!

duckieofficial / instagram
Iako je danas nazivaju jednom od najljepših žena na svijetu, nije oduvijek bila prihvaćena...
Vidi originalni članak

Nije oduvijek bila prihvaćena

Danas ima milijune obožavatelja, njezine fotografije imaju tisuće lajkova, a najpoznatije marke se natječu za to da se pojavi u njihovim reklamnim kampanjama. Ali, nije uvijek bilo ovako. Teško je povjerovati, ali u prošlosti je bila maltretirana i čak je zbog toga morala uzeti pauzu od karijere kako bi sabrala misli i smirila se...

Početak karijere

Duckie Thot rođena je u Južnom Sudanu. Sanjala je da će postati model još otkako je bila dijete. Prvi korak koji je napravila prema svome cilju bila je sudjelovanje u popularnom projektu, Australskom Next Top Modelu, gdje je bila itekako posebna, no nisu svi na to gledali kao na nešto posebno...

Brojne kritike

Kad je Duckie ušla u emisiju, imala je samo 17 godina. No, tada su je mnogi kritizirali. Stilisti i stručnjaci su joj govorili da je neprirodna i da nitko ne vjeruje da je njezin jedinstveni izgled dar prirode, već su svi sumnjali da je bila na raznim operacijama te da se photoshopira.

Teško probijanje

Njezini kolege u modnoj industriji također su govorili loše stvari o njoj. Nazvali su je imenima koja su bila stvarno uvredljiva. Kasnije je dala detaljan intervju 'Teen Vogueu'. Rekla je da je kao 17-godišnja djevojčica bila jako povrijeđena previše puta, a znala je da nije zaslužila ništa od toga ružnog što joj se događa. Trebale su joj dvije godine da pronađe energiju i samopouzdanje te se vrati u modni svijet.

Napokon uspjela

Danas je jedan od najtraženijih autralskih modela i jedna od najljepših žena svijeta. I ona je savršen dokaz da dobrota i dobre duše uvijek pobjeđuju.

 

Posjeti joomboos.24sata.hr