Bez srama 2988 pregleda 07. veljače 2019.

Skroz nestvarno: Ova manekenka izgleda kao lutka!

duckieofficial / instagram

Iako je danas nazivaju jednom od najljepših žena na svijetu, nije oduvijek bila prihvaćena...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hi 👋🏿

A post shared by Duckie Thot (@duckieofficial) on

Duckie Thot je australski model koju često nazivaju 'Barbie' lutkom, što i ne čudi, s obzirom na to da je zaista nestvarno lijepa i izgleda poput prave pravcate lutke, piše Bright Side. 

Nije oduvijek bila prihvaćena

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Time to bring back the bangs? 🤷🏿‍♀️

A post shared by Duckie Thot (@duckieofficial) on

Danas ima milijune obožavatelja, njezine fotografije imaju tisuće lajkova, a najpoznatije marke se natječu za to da se pojavi u njihovim reklamnim kampanjama. Ali, nije uvijek bilo ovako. Teško je povjerovati, ali u prošlosti je bila maltretirana i čak je zbog toga morala uzeti pauzu od karijere kako bi sabrala misli i smirila se...

Početak karijere

Duckie Thot rođena je u Južnom Sudanu. Sanjala je da će postati model još otkako je bila dijete. Prvi korak koji je napravila prema svome cilju bila je sudjelovanje u popularnom projektu, Australskom Next Top Modelu, gdje je bila itekako posebna, no nisu svi na to gledali kao na nešto posebno...

Brojne kritike

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duckie Thot (@duckieofficial) on

Kad je Duckie ušla u emisiju, imala je samo 17 godina. No, tada su je mnogi kritizirali. Stilisti i stručnjaci su joj govorili da je neprirodna i da nitko ne vjeruje da je njezin jedinstveni izgled dar prirode, već su svi sumnjali da je bila na raznim operacijama te da se photoshopira.

Teško probijanje

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jacket- @ysl diamonds- @degrisogono 💎

A post shared by Duckie Thot (@duckieofficial) on

Njezini kolege u modnoj industriji također su govorili loše stvari o njoj. Nazvali su je imenima koja su bila stvarno uvredljiva. Kasnije je dala detaljan intervju 'Teen Vogueu'. Rekla je da je kao 17-godišnja djevojčica bila jako povrijeđena previše puta, a znala je da nije zaslužila ništa od toga ružnog što joj se događa. Trebale su joj dvije godine da pronađe energiju i samopouzdanje te se vrati u modni svijet.

Napokon uspjela

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@fentybeauty by @badgalriri in 490 #PROFILTR foundation 🍫

A post shared by Duckie Thot (@duckieofficial) on

Danas je jedan od najtraženijih autralskih modela i jedna od najljepših žena svijeta. I ona je savršen dokaz da dobrota i dobre duše uvijek pobjeđuju.

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    woooow :O