Što svaki horoskopski znak ne trpi u vezi?

couplegoals@instagram
Nemojte uskraćivati romantiku Ribama, niti slobodu Strijelcima
Vidi originalni članak

Ako si u vezi s Lavom, ne bi si trebao/la dopustiti da ga ili je ne poštuješ, a ako si sa Strijelcem nikako mu/joj nemoj uskraćivati njihovu slobodu. Evo što točno ne trpi svaki horoskopski znak u vezi, piše Bustle.

1. Ovan

via GIPHY

Ako Ovnovi nešto ne podnose, onda je to zasigurno dosada. Ne vole rutinu u vezi zbog koje im se čini da im je svaki dan isti i neprestano su u potrazi za nečim novim i uzbudljivim. Dapače, to je itekako ostvarivo s jednom te istom osobom, samo se morate s vremena na vrijeme maknuti iz stana, izaći van, napraviti nešto što dugo niste, otići na izlet, u park, na trčanje, na vožnju biciklom. Sve što nije ponavljanje i rutina Ovnove oduševljava, a sve što je dosadno - to mrze. 

2. Bik

via GIPHY

Bikovi su izniomno strastveni, zbog čega ih užasno nervira nedostatak intimnosti u vezi. "Seks, intimnost, poljupci i dodiri u vezi čine da se osjećaju voljenima, zbog čega nedostatak tog kontakta može biti negativan faktor za njih", objašnjava astrologinja Skye Alexander.

3. Blizanci

via GIPHY

Blizancima je komunikacija sve na svijetu, a ako u vezi nedostaje iste - to ih užasno izbacuje iz takta. Oni sa svojim partnerima žele podijeliti sve, a ako imaju osjećaj da njihov partner ne misli isto i neke stvari im prešućuje ili skriva, to vjerojatno neće baš dobro završiti.

4. Rak

via GIPHY

Rakovi su veoma povezani s obitelji, a ono što ne vole je kad se krše obiteljske vrijednosti i kad je njihov partner/partnerica bezobrazan i neuljudan ili previše negativan, pogotovo u tom aspektu. Njima je potrebna sigurnost pripadanja i lojalnost, ako toga nema - veza vrlo vjerojatno neće uspjeti, što se njih tiče.

5. Lav

via GIPHY

Lavovi vole kad je pažnja usmjerena na njih, ali nikako kad je ta pažnja negativna. Ne vole kad ih se ne poštuje i vrijeđa bez razloga, a ako to napraviš, u njihovim očima automatski padaš vrlo nisko. 

6. Djevica

via GIPHY

Djevice su iznimno pedantne i uredne, a ako njihov partner nije takav to ih izbacuje iz takta. No, ne radi se tu samo o fizičkoj urednosti ili urednosti zajedničkog doma, već života općenito. Iskrenost i razgovor njima su jako važni i svaki problem smatraju može se riješiti na taj način, a kad si s nečime načisto tek onda možeš živjeti sretno. Barem oni tako misle!

7. Vaga

via GIPHY

Neurednost je nešto što će Vage potpuno odbiti. Ako ne brineš o sebi, svom izgledu i o tome da si uvijek uredan i čist, nemoj ni pokušavati s njima jer vjerojatno neće uspijeti. Vage su obično iznimno lijepe, šarmantne i uredne osobe, pa istog takvog partnea traže za sebe.

8. Škorpion

via GIPHY

Škorpioni prije svega nikad ne bi oprostili prevaru. Ako im na taj način pokažeš da ih ne poštuješ, kao ni sve ono što ste zajedno stvarali u vezi, vi ste automatski prošlost i vjerojatno ne postoji nimalo šanse da nešto napraviš kako bi ti se vratili. 

9. Strijelac

via GIPHY

Strijelci su osobe slobodnog duha i najviše od svega mrze kad ih se zatvara u kutije i ne daje prostora samo za njih. Ako im oduzmeš njihovu slobodu do kraja, neće ti baš biti zahvalni. Iako su u vezi predani i lojalni svom partneru, onaj jedan mali slobode uvijek mora ostati samo njihov. Ako toga nema, nema ni sretne veze s njima.

10. Jarac

via GIPHY

Jarci su orijentirani na posao, karijeru i novac, zbog čega ih potpuno izbacuje iz takta svaki financijski problem koji se prikrade u vezi. To im stvara nered u životu i ne mogu se dobro nositi s time, zbog čega se i trude da do financijskih problema nikad ni ne dođu. Ako njihov partner nemarom dovede do takvih problema, neće mu to baš samo tako oprostiti. 

11. Vodenjak

via GIPHY

Vodenjacima je najvažnija jednakost, zbog čega nikako ne podnose da nisu ravnopravni sa svojim partnerom. Oni neće podnositi partnera koji će se praviti da je on nadmoćan u vezi. 

12. Ribe

via GIPHY

Ribe ne mogu podnijeti nedostatak romantike. Njihov je život romantična priča i treba im barem mala doza toga da bi preživjeli, a ako toga nema u vezi s partnerom s kojim jesu, to je jako, jako loš znak.

 

Fotkaj se sa svojim brojem JoomBoos Videostar magazina kao što je to napravio Dennis Domian i objavi fotku na svom Instagramu uz hashtag #videostarmagazin (stavi profil na javno), i možda bas ti osvojiš JoomBoos poklon paket!  Požuri, petkom biramo tjednog pobjednika!

 

Posjeti joomboos.24sata.hr