Strijelci su najviše kompatibilni s ova tri znaka

Facundo Arrizabalaga/REUTERS/PIXSELL, Canva
Strijelci, zanima vas s kim se najviše privlačite i s kime ste najviše kompatibilni? Nema problema, reći ćemo vam...
Vidi originalni članak

1. Blizanci

via GIPHY

I Strijelci i Blizanci iznimno su veliki avanturisti i ne boje se isprobati nove stvari - kako u životu, tako i u ljubavi. Kombinacija zraka i vatre u ovom je slučaju apsolutno van ovog svijeta, a strast koja postoji između ova dva znaka rađa se između malo kojih drugih znakova. Njima u krevetu sigurno neće biti dosadno, ali ni romantike neće nedostajati u vezi, piše Bustle.

2. Lav

via GIPHY

Strijelce izuzetno privlače Lavovi zato što su, baš kao i oni sami, ambiciozni, spontani i strastveni. Ona ljubav i privlačnost na prvi pogled zaista je moguća kad su Lavovi i Strijelci u pitanju, a kad su jedno pored drugoga, strast doslovno 'pršti' na sve strane. Početak veze ova dva znaka prava je i luda avantura, a kako veza ide dalje, strasti postaju suptilnije, ali nikada prekinute. Ova su dva znaka jako entuzijastična i vole isprobavati nove poze u krevetu, a vole jedno drugoga iznenađivati i izvan spavaće sobe.

3. Vodenjak

via GIPHY

Iako su na različitim stranama spektra, 'zračni' Vodenjak i 'vatreni' Strijelac ipak imaju više zajedničkih osobina nego što biste na prvu pomislili. Strijelce će bez problema privući pozitivan stav i vedra narav Vodenjaka, a Vodenjake će, pak, najviše privući samouvjerenost Strijelaca. Čak i ako nešto ne funkcionira u njihovu odnosu, oni će o tome bez problema razgovarati i svaki će problem riješiti razgovorom, a kako bi strast održali živom u svom odnosu, neće zanemariti potrebe jedno drugoga. O kakvim god potrebama da se radi.

 

Još zanimljivosti iz svijeta horoskopa pronađite u novom JoomBoos Videostar magazinu!

Posjeti joomboos.24sata.hr