Prvi JoomBoos Videostar Magazin 50257 pregleda 28. rujna 2020.

Hit dar uz novi JoomBoos magazin: 'Tein dnevnik'!

Jesenski broj JoomBoos Videostar magazina od danas je na svim kioscima i možete ga nabaviti po cijeni od 30 kuna, a unutra ponovno možete naći najzabavnije poklone, najcool postere i najgenijalnije priče! Zavirite u novi broj, a zatim trknite na kioske po svoj primjerak!

Jesenski broj JoomBoos Videostar magazina opet ima sve. Dvije brutalno dobre naslovnice, super priče i postere, a ono što će mnoge od vas sigurno najviše razveseliti jesu hit pokloni u novom broju. Evo što se sve krije u jesenskom JoomBoos paketiću!

Brutalno dobri pokloni

 | Autor:

Darovi koje dobivaš uz novi magazin su: Super cool bilježnica 'Tein dnevnik', JoomBoos raspored sati, Nescafé kava i precool knjižica o 'Generaciji Z', ali to, naravno, nije sve.

 | Autor:

Uz to, u svom JoomBoos paketu dobivaš i 19 super postera, ali i nikad ekskluzivnije priče i ispovijesti. Čak 50 top regionalnih influencera u novom je magazinu otvorilo dušu i odgovorilo na neka škakljiva pitanja, a njihove priče možeš čitati upravo u jesenskom broju. Baka Prase, Nika Pavičić, Saamo Petraa, Choda, Anna Lazarević, Lea Stanković, Nika Zorjan, Valentina Walme, Nika Turković, Martina Vuletić, Luciano Plazibat, Lana Jurčević, Antonia Dora Pleško... Ovo su tek neka od imena koja su sudjelovala u velikoj JoomBoos priči, a koje su nam sve tajne otkrili - saznaj u novom broju magazina!

Uz ovu, tu je još pregršt zabavnih tema - Halloween horor, neugodna ispovijest, najluđe priče o poznatim youtuberima, jesenska moda, kako preurediti sobu za jesen, shopping vodič najzabavnijih maskica, dan u životu Ivone iz 'Teinih dnevnika', horoskop, križaljke, kvizovi i još mnogo toga...

Požuri na kioske i pronađi svoj primjerak magazina po cijeni od 30 kuna! A zatim nam šalji fotke s magazinom na JoomBoos Magazin Instagram, jer najkreativnije opet nagrađujemo brutalno dobrim poklonima. Što još čekaš!?

Tvoja reakcija?