Tana i Jake objavili iste fotke i najavili da se razvode

tanamongeau/Instagram
*Pretends to be shocked*
Vidi originalni članak

Youtuberica Tana Mongeau i youtuber Jake Paul najavili su da se razvode nakon samo šest mjeseci braka i...nitko zapravo nije baš šokiran time, javlja Cosmopolitan. Oboje su objavili iste fotke na Instagramu kako bi svijetu obznanili ovu važnu vijest, samo im se opisi malo razlikuju. Evo što su napisali.

Objavili iste fotke

"Ok, ne znam kako da točno objavim to da 'uzimamo pauzu' i ovo je jako čudno... Ali, sretna sam što i dalje mogu sjediti i smijati se s Jakeom dok ovo radimo. No, zasad smo odlučili prekinuti i fokusirati se na vlastite, lude živote. Nikad ne znate što vam nosi budućnost i uvijek ću voljeti Jakea i sve što smo zajedno napravili", napisala je Tana i Jakea nazvala svojim najboljim prijateljem za cijeli život.

Jake je, zapravo, napisao nešto dosta slično njoj, samo s malo više šala i pošalica.

"Dok Tana i ja sjedimo jedno kraj drugoga i pišemo ove opise, ne možemo se prestati smijati tome koliko su ludi bili ovi mjeseci iza nas... Moram reći da ja dobivam skrbništvo nad Thorom, ali Tana, nažalost, dobiva moj Lamborghini."

Također je napisao da mu je ovaj trenutak objave "gorko-sladak", ali je ovo trenutno najbolje za njih oboje i ne osjeća ništa drugo osim ljubavi prema svojoj sada bivšoj partnerici.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr