Travis Scott i Kylie Jenner više nisu zajedno

kylie jenner / instagram
Unatoč svemu, nastavit će i dalje zajedno odgajati i brinuti za Stormi. Ona će im ostati prioritet.
Vidi originalni članak

Kylie Jenner i Travis Scott uzeli su malu pauzu nakon dvije godine veze, javlja TMZ. Navodno su oboje izjavili kako su odsad "solo" te su jednostavno odlučili "odšetati iz veze".

Nema ih zajedno u javnosti 

Njih dvoje nisu se zajedno pojavili u javnosti još od kraja kolovoza, kad je bila premijera njegovog filma 'Look Mom, I Can Fly' na Netflixu.

Nisu zajedno bili ni na vjenčanju svojih prijatelja, Justina Biebera i Hailey Bieber, no s druge strane, objavili su zajedničku fotku s Playboy photoshootinga prije par tjedana. Hm...

Pokušali su raditi na vezi

TMZ piše kako je par neko vrijeme pokušavao "poraditi na svojoj vezi", ali su se ipak odlučili rastati još prije nekoliko tjedana. No, s obzirom na to da su njih dvoje i ranije bili na pauzi, pa su na kraju uspjeli izgladiti nesuglasice, postoji šansa da ovo nije konačan prekid, već samo još jedna kratka pauza. 

Stormi će im i dalje biti prioritet

"Unatoč svemu, nastavit će zajedno odgajati Stormi i ona će im i dalje ostati prioritet", izjavio je izvor blizak obitelji.

Nadamo se da će moći normalno funkcionirati, jer, unatoč njihovim nesuglasicama, malena Stormi i dalje treba oba roditelja.

 

Krenule su prijave za prvi hrvatski hip hop talent show - Rap Camp. Prijavi se i postani rap zvijezda, od rime napravi ime i osvoji ugovor u vrijednosti od 100.000 kuna. Požuri, jer prijave traju do 14. listopada.

Posjeti joomboos.24sata.hr