Bez srama 656 pregleda 02. listopada 2019.

Travis Scott i Kylie Jenner više nisu zajedno

kylie jenner / instagram

Unatoč svemu, nastavit će i dalje zajedno odgajati i brinuti za Stormi. Ona će im ostati prioritet.

Kylie Jenner i Travis Scott uzeli su malu pauzu nakon dvije godine veze, javlja TMZ. Navodno su oboje izjavili kako su odsad "solo" te su jednostavno odlučili "odšetati iz veze".

Nema ih zajedno u javnosti 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🏆

Objavu dijeli Kylie ✨ (@kyliejenner)

Njih dvoje nisu se zajedno pojavili u javnosti još od kraja kolovoza, kad je bila premijera njegovog filma 'Look Mom, I Can Fly' na Netflixu.

Nisu zajedno bili ni na vjenčanju svojih prijatelja, Justina Biebera i Hailey Bieber, no s druge strane, objavili su zajedničku fotku s Playboy photoshootinga prije par tjedana. Hm...

Pokušali su raditi na vezi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When Houston meets LA .. 💛 @playboy #ComingSoon

Objavu dijeli Kylie ✨ (@kyliejenner)

TMZ piše kako je par neko vrijeme pokušavao "poraditi na svojoj vezi", ali su se ipak odlučili rastati još prije nekoliko tjedana. No, s obzirom na to da su njih dvoje i ranije bili na pauzi, pa su na kraju uspjeli izgladiti nesuglasice, postoji šansa da ovo nije konačan prekid, već samo još jedna kratka pauza. 

Stormi će im i dalje biti prioritet

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

sweetest love I’ve ever known 💙

Objavu dijeli Kylie ✨ (@kyliejenner)

"Unatoč svemu, nastavit će zajedno odgajati Stormi i ona će im i dalje ostati prioritet", izjavio je izvor blizak obitelji.

Nadamo se da će moći normalno funkcionirati, jer, unatoč njihovim nesuglasicama, malena Stormi i dalje treba oba roditelja.

 

Krenule su prijave za prvi hrvatski hip hop talent show - Rap Camp. Prijavi se i postani rap zvijezda, od rime napravi ime i osvoji ugovor u vrijednosti od 100.000 kuna. Požuri, jer prijave traju do 14. listopada.

 | Autor:

Tvoja reakcija?