Zašto svi pričaju da su Fran Lauš i Saamo Petraa u vezi?

screenshot/youtube
Nakon što je Fran objavio spot za svoju pjesmu u kojem se pojavljuje i Petra, glasine o tome da su njih dvoje zajedno ne prestaju...
Vidi originalni članak

Šuška se, šuška! Da, nakon objave Franove pjesme 'Daj mi' i spota za istu, u kojem se pojavljuje JoomBoosovka Saamo Petraa, internet bruji o tome da je Lauš novu ljubav nakon prekida s Veronikom pronašao upravo u zgodnoj brineti.

'Petra i Fran su u vezi?'

Prvi je video o tome objavio Svenky, a par dana nakon njega i Frenkijev super frend, LayZ. 'Jesu li Fran i Saamo Petraa u vezi?', glasi naziv LayZjevog videa koji je sinoć objavio. 

"Uuuuu... Frenkiiii... Zovite me 'drama queen', ha? U novoj si vezi, Frenki, je li?", pita se LayZ u videu. 

Isto se pita i Svenky u svom videu. "O, Petra, za ovo mi nisi rekla", zaključio je Svenky nakon kadra u kojem Fran kreće poljubiti Petru, nakon čega se slika gubi... 

Mute li Petra i Fran zaista nešto ili je sve ovo bila isključivo gluma za spot, vjerojatno ćemo uskoro saznati... A kako se vama čini?

Prije par mjeseci prekinuo je s Veronikom

Podsjetimo, Fran je prije nešto više od dva mjeseca prekinuo vezu s youtubericom Veronikom Rosandić, o čemu su snimili i zajednički video. 

SNIMILI VIDEO Fran i Veronika zajedno o prekidu: 'Uvijek ću je voljeti'

"Imali smo tri brutalne godine, napravili smo čuda, ali u nekom trenutku dvoje ljudi, odnosno mi, počeli smo se razilaziti u našim idejama, vizijama života... To ne znači da smo se prestali voljeti. I dalje imamo veliko poštovanje jedno prema drugome, ali shvatili smo da više ne idemo zajedno. Zato smo uzeli neko vrijeme da si posložimo stvari u glavi i da možemo ovako smireno i razumno sjesti i s vama o svemu porazgovarati. Ja Franu dalje želim svu sreću, nova curo - sretno, uživaj! I nas smo dvoje bili zajedno sretni, počeli smo od nule, a zatim smo sve zajedno izgradili", rekla je tada Veronika, a Fran je dodao kako će je uvijek voljeti zbog svega što su zajedno prošli i podrške koju mu je uvijek davala.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu i lupi subscribe da prvi vidiš sve najcool priče!

Posjeti joomboos.24sata.hr