Prvi 7867 pregleda 04. siječnja 2020.

Fran i Veronika zajedno o prekidu: 'Uvijek ću je voljeti'

screenshot/youtube

Fran Lauš i Veronika Rosandić sjeli su ispred kamere i prvi i zadnji puta zajedno progovorili o prekidu veze.

Fran i Veronika zajedno govore o prekidu

 | Autor: screenshot/youtube screenshot/youtube

Fran Lauš i Veronika Rosandić prekinuli su prije par mjeseci, a sad su o svemu snimili i zajednički video i odgovorili na pitanja fanova.

"Snimamo vam video o prekidu. Zajedno s vama vodili smo naš YouTube život pa ćemo ga zajedno s vama na neki način i završiti", započeo je Fran, a Veronika je na samom početku videa zaplakala, na što ju je Fran zagrlio.

 | Autor: screenshot/youtube screenshot/youtube

"Mislim da imate pravo znati što se dogodilo, ali ovaj video je zadnje što ćemo objaviti vezano uz naš prekid i ovu temu", dodao je te nastavio.

'Koji je razlog prekida?'

 | Autor: screenshot/youtube screenshot/youtube

"Prekinuli smo prije nekih mjesec i pol', a držali smo to u tajnosti jer je naša stvar. No, s vremenom su ljudi počeli kužiti da objavljujemo samostalne objave i da nešto ne štima, pa nam je DM bio pun pitanjima, na koja ćemo danas zadnji puta odgovoriti.

Bili smo zajedno tri godine, upoznali smo se kroz ovaj posao, dok je Veronika još radila u 24sata i kad sam ja snimao za JoomBoos. Upoznali smo se ovdje, zajedno krenuli u sve i došli smo do toga da ćemo ovako zajedno to trebati i završiti. A koji je razlog prekida?...", rekao je, a razlog je objasnila Veronika.

'Počeli smo se razilaziti'

 | Autor: screenshot/youtube screenshot/youtube

"Imali smo tri brutalne godine, napravili smo čuda, ali u nekom trenutku dvoje ljudi, odnosno mi, počeli smo se razilaziti u našim idejama, vizijama života... To ne znači da smo se prestali voljeti. I dalje imamo veliko poštovanje jedno prema drugome, ali shvatili smo da više ne idemo zajedno. Zato smo uzeli neko vrijeme da si posložimo stvari u glavi i da možemo ovako smireno i razumno sjesti i s vama o svemu porazgovarati. Ja Franu dalje želim svu sreću, nova curo - sretno, uživaj! I nas smo dvoje bili zajedno sretni, počeli smo od nule, a zatim smo sve zajedno izgradili", objasnila je, na što se Fran nadovezao i rekao:

'Uvijek ću je voljeti'

 | Autor: screenshot/youtube screenshot/youtube

"Veronika je na početku bila jedina osoba koja je vjerovala u mene i podupirala me i zato ću je uvijek voljeti..."

Na trenutak su zastali i vidjelo se da i jedno i drugo jedva zadržavaju suze. Vjerojatno nitko ne može ni zamisliti koliko je teško ovakvo što podijeliti javno i pred kamerama govoriti o tako teškom životnom trenutku...

'Mislila sam da će me Fran oženiti, a ne da ćemo snimati ovaj video...'

 | Autor: screenshot/youtube screenshot/youtube

"Nikad nisam mislila da ćemo snimati ovaj video, nismo to imali u planu... Mislila sam da će me Fran oženiti... Ali, nije... No, ne znamo gdje će nas život dalje odvesti. Možda je ovo jednostavno bio krivi trenutak u našem životu ili nešto drugo... Ne znam... Ne znam zašto smo prekinuli, ali znam da nam je potrebno ovo vrijeme da prvo pronađemo sebe, da bismo zatim mogli biti sretni s nekim drugim. Oboje smo u fazama u kojima želimo izgraditi sebe, naći neku sigurnost i smisao postojanja", objasnila je Veronika, a Fran je dodao da su se možda jednostavno pronašli premladi.

"Pogubili smo se, dogodilo se to što se dogodilo, i iako je ovo naša stvar, jedini razlog zbog kojeg snimamo ovaj video ste vi. Ne mogu reći da smo vam dužni, ali to želimo napraviti zato što ste nas ipak pratili, i mislim da imate pravo znati što se dogodilo", rekao je Fran.

Veronika je zatim dodala kako je Fran, otkako su se upoznali, bio njezin najbolji prijatelj, a zatim se prisjetila svih pitanja koje su fanovi postavljali o njihovom zajedničkom psiću, Dolly. "Svi nas pitate za Dolly. Možemo vam reći da ćemo skrbništvo nad njom dijeliti", objasnila je.

'Ovime želimo završiti ovu priču'

 | Autor: screenshot/youtube screenshot/youtube

"Ovo nije zbog klikova, ni zbog lajkova", rekla je o videu, već je ovo samo način na koji su htjeli sve zaključiti i završiti. "Molimo vas da nam nakon ovog videa više ne postavljate pitanja o nama", zamolio je Fran sve fanove, a zatim rekao Veroniki da će, unatoč svemu, uvijek biti tu za nju. Ona se složila...

"Hvala svima koji su bili uz nas", poručili su na kraju videa. A mi im dalje želimo svu sreću, da pronađu sebe i da pronađu svoj put. 

CIJELI VIDEO POGLEDAJTE OVDJE:

Tvoja reakcija?