10 zanimljivosti o Seleni Gomez

Pinterest
Ovih deset stvari sigurno ne znaš o Seleni.
Vidi originalni članak

Ohfact ti donosi deset zanimljivosti o Seleni Gomez. 

1. Ime je dobila po poznatoj pjevačici koja je umrla tri godine prije njezinog rođenja. 

2. Ljubav prema glumi naslijedila je od mame. Od kad je bila malena djevojčica gledala je svoju mamu kako glumi u lokalnim kazališnim predstavama. Selena je gledala majku kako strastveno uvježbava svaku ulogu i nadala se da će se jednoga dana i sama dobiti priliku okušati se u glumi.

3. Prvo glumačko iskustvo stekla je u animiranoj TV seriji 'Barney i prijatelji' u kojoj je glumila i Demi Lovato. U to vrijeme još uvijek nije imala svog agenta i bila je to prva audicija na koju je otišla i odmah dobila glumačku ulogu. 



4. Proslavio ju je Disney gdje je započela s profesionalnom glumom i pjevanjem

5. Selena obožava pse i živi s šest udomljenih peseka kojima je spasila život. Veliki respect!

6. Godine 2009. Selena je postala najmlađa UNICEF-ova ambasadorica u povijesti ove svjetske organizacije

7. Selena boluje od autoimune bolesti poznate pod imenom Lupus zbog koje je bila prisiljena ići na transplantaciju bubrega. Ono najljepše od svega je to što joj je najbolja prijateljica donirala bubreg. 

8. Kako bi zaštitila svoj glas, Selena svaki dan popije čašu maslinovog ulja

9. Obožavala je prirodoslovne predmete u školi.

- Smatram da je fascinantno koliko još stvari ne znamo o našoj planeti, a još fascinantnije koliko možemo naučiti o npr. globalnom zatopljenju - izjavila je pjevačica jednom prilikom.

10. Bila je zaljubljena 'preko ušiju' u Shiau LaBeoufa. Selena je izjavila kako se 'gotovo onesvijestila' kada ga je napokon upoznala. Oduvijek je njena 'tiha patnja' i priznala je kako je bila potajno zaljubljena u njega, a danas mu se neizmjerno divi.



ŽELIŠ IMATI TETOVAŽU KAO TVOJI OMILJENI YOUTUBERI LAYZ I DENNIS DOMIAN? Brzo na kioske Tiska gdje te uz ljetno izdanje JoomBoos VideoStar magazina čeka PREDOBRA TETOVAŽA. 

Posjeti joomboos.24sata.hr