Fancy a. f. 1828 pregleda 23. kolovoza 2018.

10 zanimljivosti o Seleni Gomez

Pinterest

Ovih deset stvari sigurno ne znaš o Seleni.

Ohfact ti donosi deset zanimljivosti o Seleni Gomez. 

1. Ime je dobila po poznatoj pjevačici koja je umrla tri godine prije njezinog rođenja. 

 | Autor: Pinterest Pinterest

2. Ljubav prema glumi naslijedila je od mame. Od kad je bila malena djevojčica gledala je svoju mamu kako glumi u lokalnim kazališnim predstavama. Selena je gledala majku kako strastveno uvježbava svaku ulogu i nadala se da će se jednoga dana i sama dobiti priliku okušati se u glumi.

3. Prvo glumačko iskustvo stekla je u animiranoj TV seriji 'Barney i prijatelji' u kojoj je glumila i Demi Lovato. U to vrijeme još uvijek nije imala svog agenta i bila je to prva audicija na koju je otišla i odmah dobila glumačku ulogu. 

 | Autor: Pinterest Pinterest

4. Proslavio ju je Disney gdje je započela s profesionalnom glumom i pjevanjem

 | Autor: Pinterest Pinterest

5. Selena obožava pse i živi s šest udomljenih peseka kojima je spasila život. Veliki respect!

 | Autor: Pinterest Pinterest

6. Godine 2009. Selena je postala najmlađa UNICEF-ova ambasadorica u povijesti ove svjetske organizacije

7. Selena boluje od autoimune bolesti poznate pod imenom Lupus zbog koje je bila prisiljena ići na transplantaciju bubrega. Ono najljepše od svega je to što joj je najbolja prijateljica donirala bubreg. 

 

I’m very aware some of my fans had noticed I was laying low for part of the summer and questioning why I wasn’t promoting my new music, which I was extremely proud of. So I found out I needed to get a kidney transplant due to my Lupus and was recovering. It was what I needed to do for my overall health. I honestly look forward to sharing with you, soon my journey through these past several months as I have always wanted to do with you. Until then I want to publicly thank my family and incredible team of doctors for everything they have done for me prior to and post-surgery. And finally, there aren’t words to describe how I can possibly thank my beautiful friend Francia Raisa. She gave me the ultimate gift and sacrifice by donating her kidney to me. I am incredibly blessed. I love you so much sis. Lupus continues to be very misunderstood but progress is being made. For more information regarding Lupus please go to the Lupus Research Alliance website: www.lupusresearch.org/ -by grace through faith

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

8. Kako bi zaštitila svoj glas, Selena svaki dan popije čašu maslinovog ulja

9. Obožavala je prirodoslovne predmete u školi.

- Smatram da je fascinantno koliko još stvari ne znamo o našoj planeti, a još fascinantnije koliko možemo naučiti o npr. globalnom zatopljenju - izjavila je pjevačica jednom prilikom.

10. Bila je zaljubljena 'preko ušiju' u Shiau LaBeoufa. Selena je izjavila kako se 'gotovo onesvijestila' kada ga je napokon upoznala. Oduvijek je njena 'tiha patnja' i priznala je kako je bila potajno zaljubljena u njega, a danas mu se neizmjerno divi.

 | Autor: Pinterest Pinterest

ŽELIŠ IMATI TETOVAŽU KAO TVOJI OMILJENI YOUTUBERI LAYZ I DENNIS DOMIAN? Brzo na kioske Tiska gdje te uz ljetno izdanje JoomBoos VideoStar magazina čeka PREDOBRA TETOVAŽA.   | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • kbc74dnr1992

    Super mi je to kaj je udomila tolko peseka! So cute.
  • mala_loodacha

    wow nisam pola toga znala