5 savjeta kako će ti parfem dulje trajati

Dreamstime
Uz ove male trikove, saznaj kako možeš produljiti svoj mirisni oblak kako bi ostavljala dojam prave mirišljavice cijeli dan :)
Vidi originalni članak

1. Prije nego što staviš parfem, na dio kože koji si misilila pošpricati omiljenim mirisom stavi malo vazelina.  Miris će se sporije upijati u kožu i bit će intenzivniji jer će vazelin napraviti zaštitni sloj. Isto možeš napraviti i s losionom za kožu, ali samo pazi da bude bez mirisa inače će se mirisi pomiješati.

via GIPHY

2. Ne trljaj zapešća kad staviš parfem! Iako mnogi misle da parfem treba "aktivirati", to su babske priče. Trljanjem ćeš 'razbiti' miris parfema pa će njegovo trajanje biti puno kraće. jednostavno ga špricni na zapešća i pusti da se osuši. Omiljeni parfem potraži i u DM-u. U mjesecu ljubavi, potraži svoj omiljeni miris na do 40 posto sniženju.

3. Ako želiš da ti parfem stvarno dugo traje, pošpricaj svoju četku za kosu i počešljaj se njome. Parfem u kosi se puno dulje zadržava pa je to još jedan super trik, samo pripazi i nemoj nikad špricati parfem direktno na kosu jer će je alkohol u parfemu isušiti. Osim na četku, parfem možeš i šricnuti u zrak i onda ušetati u mirisni oblak.

via GIPHY

4. Ako želite da miris parfema bude što intenzivniji, nemoj ga čuvati na toplim i vlažnim mjestima poput ormarića u kupaonici. Radije ga drži u hladnim i mračnijim dijelovima polica ili sobe. 

5. Parfem ne morate nanijeti samo na zapešće i vrat. Parfemi vole topla mjesta na tijelu. Nanesite ga na unutarnjem pregibu laktova, iza koljena, na gležnju i listovima te na ošitu tj malo iznad pupka. Na ovim mjestima parfemu će trebati više vremena da ispari. Novi miris za Valentinovo pokloni i svojoj boljoj polovici. Osim što će je/ga zasigurno razveseliti, miris je i intiman poklon jer pokazuje koliko dobro poznajemo osobu kojoj ga darujemo.

via GIPHY

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima!

MEGA POKLON:  Uz novi JoomBoos magazin dobivaš  na dar i prvi youtuberski kalendar! Fotkaj se s prvim youtuberskim kalendarom i objavi fotku na Instagramu uz #videostarmagazin. Najkreativniji će osvojiti JoomBoos jastuk ili majicu ISTI SAN! 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

 

Posjeti joomboos.24sata.hr