5 tipova obrva prema obliku lica

Pinterest
Provjeri jel tvoj tip obrva odgovara tvojem tipu lica.
Vidi originalni članak

Bob frizura na nekom može izgledati fantastično, dok na drugoj osobi baš i ne. Ista priča je i s obrvama. Provjeri koji tip obrva odgovara tvojem obliku lica. 

1. Tip obrva za ovalno lice 

Cure s ovalnim oblikom lica imaju široko čelo, izbočene jagodice i usku bradu. Ako si jedna od cura koje imaju ovalni oblik lica onda je tvoja misija s obrvama riješena. Savršen oblik obrva za tebe su klasični visoki lukovi, a Kim je savršeni primjer lijepo oblikovanih obrva. 

2. Tip obrva za dugačko lice 

Na dugačkom licu čelo, jagodice i čeljust iste su širine, pa je zbog toga glavna uloga obrva da vizualno skrate lice. Zbog toga je najbolje ako obrve crtaš u obliku ravne crte. 

3. Tip obrva za okruglo lice. 

Okrugli tip lica karakteriziraju široke jagodice i zaobljena čeljust. Emma Stone, Mila Kunis i Cameron Diaz primjer su poznatih zvijezda s okruglim licem. Najbolji oblik obrva za okruglo lice su visoki, oštri lukovi kako bi se lice vizualno izdužilo.

4. Tip obrva za srcoliko lice. 

Osobe sa srcolikim oblikom lica imaju široko čelo i obraze, a oblikovanje obrva nije baš najjednostavnije. Najbolji oblik obrva za ovaj oblik lica su one ravne ili malo zaobljene. Zooey Deschanel, Ashley Olsen i Scarlett Johansson neke su od poznatih osoba s ovakvim oblikom lica. 

Stigao nam novi broj JoomBoos VideoStar magazina u kojem smo, samo za vas, pripremili hrpu iznenađenja.

Možete odabrati između dvije naslovnice. Na jednoj se nalazi zločesti dečko YouTubea Logan Paul, a na drugoj jedna od najpopularnijih hrvatskih YouTuberica SaamoPetra.

Ne propusti odlične modne savjete i pročitaj kako isfurati jednu od najpopularnijih boja sezone.

Otkrij pedeset nijansi žute i saznaj kako uvijek biti trendi u školi.

U magazinu možeš dobiti super cool dar - personalizirane kartice s motivacijskom porukom koju su ručnu potpisali najpoznatiji hrvatski YouTuberi i Nescafe 3u1.

Posjeti joomboos.24sata.hr