Baš ih briga: Ove poznate cure ne pate zbog viška kila

Naučile su voljeti svoje tijelo i nemaju problema s kompleksima
Vidi originalni članak

Kada ih gledamo u časopisima, na malim ekranima ili na koncertima, sve ove poznate dame izgledaju savršeno. Poneki kilogram viška niti ne primijetimo, a razlog tome je samopouzdanje kojim zrače, piše Budi.In.

KIM KARDASHIAN

-Prvo su rekli da sam mršava i da sigurno glumim. Poslije su rekli da sam prevelika i da sigurno glumim. Ponekad se fotografiram prije jela pa izgledam manje, a ponekad  netom prije nego pojedem pa izgledam veće. To je sve dio procesa. Svako tijelo je drugačije, svaka trudnoća je drugačija. Naučila sam da volim svoje tijelo u svakoj fazi. Postat ću još veća i to je isto predivno - napisala je Kim Kardashian pored svog nagog selfija kojeg je tada objavila.
Tim je potezom ušutkala sve one koji su zločestim komentarima nastojali narušiti  njezino samopuzdanje.

KHLOE KARDASHIAN

U svojoj obitelji, Kim nije jedina dama koja uživa u svojim oblinama. Khole se također vrlo često susreće s komentarima na račun svoga izgleda. Osim medija i publike, tim ju komentarima ponekad "počasti" i njezina mama. Vjerujemo da to ipak puno više boli...
Ona ne tolerira vrijeđanje drugih na račun njihova izgleda, a uvijek spremno odgovori i na zločeste komentare na račun svoje "debljine", a u posljednje vrijeme usta je zlobnicima začepila i vježbanjem kojim je liniju dovela do savršenstva.

JENNIFER LAWRENCE

- Navodno spadam u kategoriju punijih žena. Ne razumijem to. Ja sam samo normalna cura koja voli jesti - rekla je glumica u jednom intervjuu za Vogue. Na samom početku karijere Jennifer su čak i prijetili otkazom ukoliko ne smršavi, ali ona nije pristala na njihove ultimatume. Ponosno priznaje da svaki put kad joj netko spomene dijetu, odmah ga pošalje kvragu.

ADELE

- Nikad nisam htjela izgledati kao modeli na naslovnicama časopisa. Svojim izgledom predstavljam većinu žena i jako sam ponosna na to - izjavila je pjevačica. Bio je to njezin odgovor na kritike vezane uz njezin višak kilograma. Unatoč tome što su je mnogi proglasili debelom, Adele su brojne kozmetičke tvrtke nudile milijune da ih reklamira. Odbila ih je.

LADY GAGA

Pjevačica se prošle godine, zbog samo jedne fotke u kupaćem kostimu, susrela s optužbama da se jako udebljala. 
- Što onda ako ponekad imam trbuščić, a nekad nemam. Ljudi u svijetu umiru od gladi. Radije bih bila debela, nego plitka - na to je Gaga odgovorila u svom stilu. Svima je poručila da ona voli svoje tijelo u svim oblicima i veličinama. Bravo!

PINK

Čak su i nju prozivali zbog "debljine", ali to ju nije previše pogodilo.
- Osjećam se savršeno dobro, sretno i zdravo, a moje strastveno i jako tijelo zavrijedilo je odmor - odgovorila im je i spretno im "začepila usta".
Jednom je prilikom tweetala i fotke svojih fanova koji se dobro osjećaju u svom tijelu, bez obzira na "pravila" koja im nameće društvo. Time je pokušala istaknuti ono što je zaista bitno - da se dobro osjećamo u svom tijelu, kakvo god ono bilo.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)
Posjeti joomboos.24sata.hr