Članica Američke vojske po danu, youtuberica po noći

Twitter
Skrivena poruka koja stoji iza beauty kanala Sailor J osvojila je Youtube. Sailor radi u američkim vojnim snagama po danu, a po noći snima videe u kojima ismijava današnje beauty blogerice i hejta društvo u kojemu živi
Vidi originalni članak

Sailor J je beauty YouTuberica koja radi amaterske make up tutoriale u kojima ismijava svijet u kojem živi i beauty blogerice sadašnjice.

Zanimljivo je što je ona zaposlenica američkih vojnih snaga čiji je YouTube kanal u samo šest mjeseci narastao na više od 250.000 subova, a najpopularniji video je dosegao čak 1.7 milijuna pregleda.

U njemu Sailor J govori kako se cure šminkaju isključivo zbog dečkiju i da bi se mogle udati.

Napominje kako dečki ne smiju znati da se cure šminkaju, ali ipak moraju sakriti sve lice puderom, staviti hrpu korektora da nitko ne zna da nisu spavale, imati savršeno jednake obrve da se ne skuži da su lažne, sve kako bi mogle naći dečka i udati se.

Trepavice se skidaju nakon što ti dečko ode spavati i stavljaju rano ujutro kako On ne bi primijetio da ih zapravo nemaš, a stalno moraš izgledati brončano kao da si došla s plaže, iako je tek deseti mjesec. 


Još hrpu sarkastičnih fora urnebesne Sailor J pogledajte na njenom kanalu i provjerite slažete li se s njom da se cure pretjerano šminkaju kako bi impresionirale dečke i bile dovoljno bitne.

NOVI NAVIJAČKI HIT "MOJA CROATIA" LAYZ FT STOKA, 18.05. 12h 

Posjeti joomboos.24sata.hr