Dolazi glazbeno-filmska adaptacija filma 'Mean Girls'

screenshot/instagram
Središnja priča 'Opasnih djevojaka', filma iz 2004. i brodvejske predstave iz 2018., vrti se oko srednjoškolske početnice Cady Heron, koja se seli u novi grad i upada u popularnu grupu djevojaka poznatih kao 'The Plastics'
Vidi originalni članak

Prošlo je gotovo 20 godina od 'Opasnih djevojaka' Tine Fey, tinejdžerskog filma koji je ostao među omiljenim filmovima mnogih generacija. Sada dobiva i glazbenu adaptaciju i postaje 'movie musical'!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mean Girls (@meangirls)

U filmu je glumila Lindsay Lohan kao Cady Heron, koja ulazi u državni školski sustav nakon godina školovanja kod kuće u Africi. Po ulasku u srednju školu North Shore u Illinoisu, brzo se asimilira u Plastičare, najpopularniju i najopakiju grupu u školi. 

Film je doživio i komercijalni i kritički uspjeh, međutim Opasne djevojke 2, glazbena adaptacija, pokazala se puno popularnijom.

Mjuzikl Mean Girls prikazan je na Broadwayu 2018., a mjuzikl sad dobiva novi nastavak. Tina Fey je 2020. najavila je ovu adaptaciju, a prošlog prosinca nadolazeći glazbeni film dobio je zeleno svjetlo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mean Girls (@meangirls)

Angourie Rice će preuzeti glavnu ulogu Cady Heron, dok će glavnu zlicu, kultnu Reginu George, glumiti Reneé Rapp. Rapp bi se trebala dobro snaći u ulozi budući da je glumila Reginu u Broadway showu između 2019. i 2020. Ulogu Janis, Cadyne najbolje prijateljice, glumit će Auliʻi Cravalho, slavna Moana, dok će Jaquel Spivey glumiti Damiena.

Posjeti joomboos.24sata.hr