Frizure koje ćeš obožavati ovog ljeta

Olivia Rodrigo Instagram
U modu se vraćaju i neki stari trendovi pa će tako naša lica krasiti razigrane šiške...
Vidi originalni članak

Ugodna beauty rutina je genijalna stvar, ali ne misliš li da je pomalo dosadno stalno nositi istu frizuru ili se šminkati na identičan način? S vremena na vrijeme nije loše promijeniti navike i iznenaditi sebe i druge, a postoji li bolje vrijeme za promijene od proljeća?

Novi beauty trendovi u svijetu frizura stižu nam s modnih pista i modnih časopisa gdje ne nedostaje inspiracije. 

U nastavku ti otkrivamo najljepše frizure koje će djevojke nositi ove sezone:

1. Zavrnuta pletenica

Jedna od najpopularnijih frizura ovog ljeta sasvim sigurno će biti ova predivna frizura. Jako ju je jednostavno napraviti, a savršen je odabir za one dane kad tvoja kosa proživljava loš dan.

2. Neuredan rep

U modi su sve frizure koje izgledaju pomalo neuredno, pa tako i razbarušeni visoki rep. Ako želiš da tvoja frizura izgleda malo drugačije ispleti tanku pletenicu koja će se protezati kroz cijeli rep.

3. Niski zalizani rep

Sve modne piste na kojima su predstavljene kolekcije za ljeto 2016. bile su "preplavljene" ovom frizurom. Stroga, zalizana frizura "uvukla" se u casual, ali i svečane odjevne kombinacije.

4. Šiške

Šiške se vraćaju u velikom stilu. Ipak, zaboravi na njihovu potpuno ravno odsječenu verziju koja zatvara lice i radije odaberi one razigrane, pomalo razbarušene i odsječene u koso.

5. Ukrasi za kosu

Ako imaš zanimljive ukrase za kosu, poput ukosnica s umjetnim cvjetovima ili popularnih traka za kosu, ne treba ti nikakva posebna frizura.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Posjeti joomboos.24sata.hr