Jarčice pospite se zlatom, a račice isprobajte sjajne kapke!

Instagram@lotstar
Vrijeme je za promjene, barem to tvrdi horoskop. Pogledajte koje beauty trendove vam savjetuju zvijezde
Vidi originalni članak

Ovaj članak je savršen za tebe ako si neinspirirana u beauty području ili jednostavno želiš promijeniti svoj makeup look! Čitaj dalje i saznaj koje beauty savjete kriju zvijezde!

via GIPHY

OVAN

Cure rođene u znaku ovna su vatrene i trebaju unijeti malo vatre u svoj makeup. Umjesto običnog highlightera, stavi crveni, narančasti ili bilo koji highlighter u toplim tonovima. Izgledat ćeš drugačije i potpuno fresh!

BIK

Trebala bi isprobati naopaki eyeliner! Ti ne prihvaćaš ne kao odgovor i voliš riskirati. Makeup je savršeno područje za rizike! Umjesto običnog smokey eye-a, prebaci ga ispod očiju, a ako je u boji, izgledat će još bolje!

 

BLIZANAC

Cure rođene u znaku blizanca vole pričati, ali vole i sve poglede na sebi. Za željeni efekt isprobajte sjenilo u dva tona - jednu boju na jednom oku, a potpuno različitu na drugom. Ovaj izgled osigurat će ti sve poglede!

RAK

Rakovi su romantični i trebaju unijeti malo romanse u svoj makeup. Zaljubi se u sjajilo. Svuda. Čula si za sjajilo za usne, ali nova stvar koju moraš probati je eye gloss ili sjajilo za kapke!

LAV

Lavice, pripremite se za ovaj pobjednički eyeliner! Nije riječ o običnom eyelineru nego o lagano razmazanom, debelom smokey eyelineru. Plijenit ćete sve poglede i izgledati kao da ste upravo sišle s modne piste!

Izgled koji moraš isprobati je sjenilo u boji na unutarnjem dijelu svojih očiju! Nije uobičajeno i savršeno ističe vašu zaigranu osobnost. Vrijeme je da razbijete svoj tradicionalan stil!

Ova godina je tvoje vrijeme da sjajiš! Look koji moraš isprobati ove godine je sjenilo u boji. Nosi ga preko cijelog kapka i unesi malo boje svima u dan!

Cure škorpioni, savršen trend koji morate isprobati su oči u sunčanim tonovima. Očekujte mnogo uspjeha ako unesete malo sunca u svoj život!

STRIJELAC

Vrijeme je da zaboraviš dosadne tonove i uvedeš šljokice u svoju makeup rutinu! Živi svaki dan kao da je party i bolje ćeš se osjećati. 

Ne čekaj više i isprobaj kričavo crveni ruž! S crvenim detaljem izgledat ćeš kao prava dama i podići ćeš bilo koji outfit. 

Ostvari sve svoje želje i snove s malo maskare. Ili malo više maskare. Ma zaboravi malo, stavi puno maskare da dođeš do najboljeg volumena ikad. Taj makeup izgled vrlo je trendy na modnim pistama, a sve češće se može vidjeti na celebrity curama.

 

Želiš li svaki dan znati kakve ćeš biti sreće, hoćeš li napokon upoznati zabavnog i dobrog dečka ili curu po svojoj mjeri ili hoćeš li pokupiti gripu na poslu ili faksu? Besplatno izračunavamo horoskop za svakoga prema njegovim jedinstvenim podacima.

Prijavi se!

 

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima

Posjeti joomboos.24sata.hr