Prvi 5203 pregleda 22. siječnja 2018.

Želiš li i ti probati jedinstveni horoskop napravljen za tebe?

Pixabay

Donosimo personalizirani horoskop napravljen s profesionalnim astrolozima, a omogućava izračunavanje jedinstvene astro analize na temelju vašeg natalnog horoskopa, planetarnih pozicija i njihovog odnosa

Izračunavamo horoskop za svakoga prema njegovim jedinstvenim podacima. Tako ćeš svakog dana moći pratiti horoskop izračunat po tvojoj mjeri, a ne općenito prema tvom znaku. U svom profilu na portalu 24sata moći ćeš otkriti kakve ćeš sreće biti danas, hoćeš li napokon upoznati zabavnog i dobrog dečka ili curu po svojoj mjeri ili hoćeš li pokupiti gripu na poslu ili faksu. 

Saznat ćeš i koje poteze vam je najbolje povlačiti sada, a na koje je bolje pričekati.

Kako radi?

Osobni premium horoskop radi na temelju izračunavanja natalnog horoskopa, odnosno natalne karte svakog korisnika prema njegovom točnom vremenu i mjestu rođenja, te trenutnih planetarnih pozicija za koje se traži tumačenje. Iz međuodnosa trenutnih  pozicija planeta i pozicija planeta u vrijeme rođenja dobiva se jedinstveno tumačenje za svakog korisnika. Planetarne pozicije su izražene u odnosu na tropski (zapadnjački) horoskop. 

U procesu prijave doznat ćeš i svoj podznak ako ga dosad nisi znao.

Osobni premium horoskop primaš na e-mail svaki dan u 8 sati ujutro putem prijave na newsletter za osobni horoskop. Prijavu na newsletter moraš potvrditi i na svom mailu kako bi ga mogao redovito primati. 

>> Kreni!

 

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • leoni98

    nemoj zezat, nova baba vanga!