Jeffree Star je neprepoznatljiv: 'Kako to izgledaš?'

jeffreestar@instagram
Jeffree je svoje druženje s blizancima snimio u obliku serijala 'Zamijenio sam život s braćom Dolan' na YouTubeu.
Vidi originalni članak

Popularni beauty guru Jeffree Star odlučio je zamijeniti život s poznatom YouTube braćom jer mu predstavljaju "veliki izazov", priznao je. Pa se, eto, prerušio u njih!

POGLEDAJTE VIDEO:

"Ethan i Grayson Dolan su apsolutna suprotnost onoga što Jeffree Star je. Od izgleda do stava", rekao je Jeffree. Svoju dugu plavu kosu zamijenio je u ovom izazovu kratkom smeđom perikom, a inače ružičasti stil odijevanja - sportskom odjećom.

S obzirom na to da 'fura' imidž u kojem nema obrva (obrijao ih je), za ovu priliku si ih je čak i nacrtao. Osim izgleda, morao je promijeniti i način života, a to je podrazumijevalo odlaske u teretanu te zdrav način prehrane.

I oni su se transformirali u njega

No, transformacija nije stala na tome. Jeffree je dečkima vratio uslugu i pretvorio braću blizance u svoje klonove, a to je uključivalo i crvene perike, našminkana lica te žute trenirke. Jedno je sigurno, bilo im je zabavno! I transformacije su im stvarno wow!

 

Krenule su prijave za prvi hrvatski hip hop talent show - Rap Camp. Prijavi se i postani rap zvijezda, od rime napravi ime i osvoji ugovor u vrijednosti od 100.000 kuna. Požuri, jer prijave traju do 14. listopada.

Posjeti joomboos.24sata.hr