Kako bi izgledala djeca JoomBoos YouTubera ili poznatih da su ostali zajedno?

Spojili smo lica najpoznatih samo kako bismo vidjeli kako bi njihova djeca izgledala. Poigrali smo se s Justinom i Bieberom, ali i s našim YouTuberima. Zamislite kako je to ispalo lol. Riješite anketu i recite nam koja djeca vam se više sviđaju.
Vidi originalni članak

Kako bi bilo da su neki poznati ostali zajedno i da nisu prekinuli? Možete li zamisliti kakav bi bio svijet da su Zac Efron i Vanessa Hudgens imali dijete. Pogledajte i kako bi izgledala djeca ostalih poznatih zvijezda i najboljih YouTubera. 

via GIPHY

1. Justin Bieber i Selena Gomez

Prognozirali smo bi kako bi Justin i Selena imali malog dečkića i zvao bi se Carl Jr. Bieber. Dijete bi dobilo ime po njihovom župniku Carl Lentzu u New Yorku. Dijete bi vjerojatno plakalo svaki put kad bi propustilo misu nedjeljom i za popodnevnu užinu bi jelo kisele krastavce. Carl Jr. Bieber bi tu naviku pokupio od Selene i u potpunosti bi mrzio paparazze. 

 

 

2. Zac Efron i Vanessa Hudgsen

Predvidjeli smo kako bi izgledalo dijete ovih poznatih glumaca i njihova djevojčica bi se zvala Gaby Efron. Očito bi se Gaby zvala po Vanessinom liku u High School Musical. Gabby ne bi sličila svojim roditeljima. Najdraža životinja bila bi joj divlja mačka, stoga bi više preferirala gledati Disney Channel umjesto Nickelodeon i mogla bi se obraniti od svojih vršnjaka u vrtiću svaki dan kada bi ju tata Zac pokupio u vrtiću. 

3. Kendall Jenner i Harry Styles 

Kendall i Harry sigurno bi imali djevojčicu i zvala bi se KrisAnne Hendall Jenner Styles. Vjerujemo da znate kako oboje vole svoje majke, tako da bi ovo bila posebna čast. Djevojčica bi sličila svojim roditeljima i izgledala bi kao pravi mali anđeo. Karijera u glumi ju ne bi zaobišla, a voljela bi sve odjevne kombinacije iz kolekcije Gucci. A 100 posto ne bi voljela svoje srednje ime Hendall. 

4. Zayn Malik and Perrie Edwards

Da su njih dvoje nastavili sa svojim zarukama, definitivno bi imali dječaka koji bi trčkarao svukuda. Njegovo ime bilo bi Bradford Malik zato što Zayn nikada ne zaboravlja svoje korijene. Bradford bi sigurno pomagao svom tati u pripremanju tradicionalnih obiteljskih obroka. 

5. Dove Cameron and Ryan McCartan

Njihova djevojčica zvala bi se  Cardinal McCartan i izgledala bi kao prava golubica. Njezin talent bila bi glazba i svim učiteljima u školi bi objašnjavala koje je pravo značenje njenog imena. 

6. Demi Lovato and Joe Jonas

Može li itko zamisliti kako bi izgledalo dijete Demi i Joea? Kada bi imali dijete, imali bi sina. Zvao bi se Jemi Jonas jer oboje vole svoja imena i ne bi mogli smisliti nešto drugo. Jemi bi bio presladak. Volio bi se igrati sa svojim sestričnama Alenom i Valentinom i dok je na obiteljskom odmoru sa svojim roditeljima, jeo bi samo kolače. Jemi bi mislio da je njegov ujak Nick cool ujak. 

7. Bella Hadid and The Weeknd

Bella i The Weeknd bi svoju djevojčicu nazvali Weekdy. Jako bi sličila svom tati. Weekdy bi bila prvo najmlađe dijete koje bi hodalo na Victoria's Secret Fashion Show, htjela bi posjedovati barem 50 konja. 

Dennis Domian je nedavno radio transformacije naših YouTubera. Pogledajte kako bi izgledala njihova djeca i uživajte :) 

8. Dennis Domian i Bibi Andy

9. Elizabeta i TheSikrt

10. Davor i Petra

Podijeli s nama u komentarima koje ti se dijete sviđa, a koje ne. 

Riješi anketu i reci nam jesu li ti bolje ispala djeca poznatih zvijezda ili JoomBoos YouTubera. 

 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

LANSIRAJ SE I TI!

Posjeti joomboos.24sata.hr