Koliko para: 5 najbogatijih britanskih youtubera

ksi@instagram
Donosimo ti popis pet najbogatijih youtubera iz Velike Britanije.
Vidi originalni članak

Mirror.co.uk napravio je listu najbogatijih britanskih YouTube zvijezda. Mi smo izdvojili top pet. 

5. Caspar Lee

Caspar ima 24 godine, živi u Londonu, a osim što je youtuber okušao se i u glumi pa smo ga imali priliku vidjeti u seriji "Igre gladi". Također, Caspar je glumio s kolegom youtuberom KSI-om u filmu "Laid in America" iz 2016. godine. Na YouTube kanalu ima preko sedam milijuna pretplatnika. 

4. Joseph Garret

Najpopularniji britanski youtuber koji snima i komentira videoigru Minecraft svakako je Joseph Garrett. Joseph ima kanal stampylonghead na kojem se nalazi čak više od devet milijuna pretplatnika. Garrettov YouTube kanal prilagođen je djeci u rasponu od 6 do 14 godina. 

3.  Zoe Sugg

Zoella, kako je i poznaju njezini fanovi, jedna je od najpopularnijih modnih i beauty blogerica u cijelom svijetu. Toliko je popularna da je u studenom 2014. godine izacila knjigu Girl Online koja se prodala u 350.000 primjeraka. 

2. Tom Cassell

Poznat pod pseudonimom Tom Syndicate vodi kanal TheSyndicateProject koji je jedan do sto najpraćenijih kanala na svijetu. Kanal je pokrenuo 2010. godine. Osim snimanja kako igra videoigre, Tom u slobodno vrijeme obožava skakati iz aviona. 

1. KSI

Na prvom mjestu se nalazi svjetski popularan youtuber Olajide "JJ" Olatunji koji ima skoro 20 milijuna pratitelja. Posebno ga je popularizirala nedavna borba s youtuberom Loganom Paulom koja je završila izjednačeno. 

Došlo je vrijeme za Totalni JoomBoos! Pripremi se jer 21. listopada JoomBoos organizira najveći spektakl u regiji.

Samo za tebe, JoomBoos dovodi jednu od najpoznatijih svjetskih YouTube zvijezda, a uskoro ćeš saznati i koga.

Osim toga, moći ćeš se družiti s najpoznatijim YouTuberima u regiji uz bogat cjelodnevni program. 

Više informacija o cijelom spektaklu možeš vidjeti OVDJE.

Posjeti joomboos.24sata.hr