Na Sikrtovu kućnu adresu konačno je stigao srebrni poklon

Olivia Rodrigo Instagram
Danas za popularnim YouTuberom uzdiše tisuće djevojaka, no kako bi osvojio YouTube svijet najprije je vježbao, a zatim otvorio kanal. U petak je konačno iz YouTubea dobio željno očekivani poklon.
Vidi originalni članak

Želio sam ga više od disanja, zato je i tu ❤ - napisao je Filip i ponosno pokazao svoj srebrni gumb.

- Napokon! Bravo Filipe, zaslužio si ❤❤❤❤❤❤❤ Ja sam toliko sretna radi tebe da je to neopisivo❤❤ Filipee ti si moj idol. Ti si mi najjjjdrazi youtuber ❤❤❤❤❤❤ Bravoo Filipee kralju svih youtuberaaa❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ - samo je jedan od komentara kojim su obožavatelji zasuli njegov profil na Instagramu.

YouTubeov srebrni gumb konačno je u petak stigao na njegovu adresu u Karlovcu iako je 100.000 subova prešao u svibnju, a do listopada njegov kanal narastao je za još 70.000.  Karijeru na YouTubeu želio je još otkako je njegov prijatelj 2011. otvorio kanal.

- Užasno me počeo zanimati taj svijet, i dosta sam vježbao, pa sam tek 2013. počeo objavljivati videa javno - prisjeća se Filip. 

A sve je započelo prvim videom s prijateljima. Te godine bio je popularan Harlem shake pa ga je s prijateljima i snimio.

 

Kad je počeo kao klinac iz Karlovca, mnogi nisu vjerovali da će TheSikrt uspjeti na YouTubeu.  No onda se prijavio na JoomBoosov Videostar natječaj, i iako nije pobijedio - fanovi su ga prepoznali. 

Dečko s najljepšim plavim očima, kako mu tepaju fanovi u svojim videima ne glumi, i to se vidi. A upravo za fanove koji žele krenuti njegovim stopama ima pravi savjet.

- Snimaj zato jer to voliš. Možda ćeš čekati tri mjeseca ili tri godine, ali lakše je to izdržati ako radiš ono što voliš. I nikad se ne uspoređuj s drugima -  kazao je.

 


Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

 

Posjeti joomboos.24sata.hr